Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 10 noiembrie 2019. Zodii nehotărâte și indispuse

Horoscop 10 noiembrie 2019. Zodii nehotărâte și indispuse

Horoscop 10 noiembrie 2019. Zodii nehotărâte și indispuse

Horoscop 10 noiembrie 2019. Zodii nehotărâte și indispuse

Citeste horoscopul zilei de 10 noiembrie și vezi ce ți-au pregătit astrele.

Berbec -Horoscop 10 noiembrie 2019

O persoană încearcă să te supere, cu tot felul de intrigi. Răbdarea de care dai dovadă te va ajuta să-l opreşti. Cineva din anturajul apropiat îţi va face o propunere interesantă, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul.

Taur

Eşti neatent şi rişti să faci o greşeală care te-ar putea costa. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea ta şi îţi dă o mână de ajutor.

Gemeni

Eşti cam indispus şi nehotărât. Nu trebuie să te stresezi, în definitiv, o zi de odihnă este binevenită. Este de preferat să te gândeşti la viitor şi să-ţi faci un plan concret pentru perioada următoare. Altfel spus,sa înveți să fii mai organizat.

Rac

Ar fi bine să faci o schimbare de program şi de ritm. În familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care vei avea un cuvânt greu de spus. Niste planuri de viitor se conturează si vor fi apreciate de cei din jurul tău. Îţi trebuie un pic de curaj și diplomație totusi în abordarea lucrurilor.

Leu

Ai tendinţa să te implici în prea multe activităţi şi nu mai reuşeşti să le finalizezi. Unele din problemele cu care te confrunţi ţi se par greu de depăşit, ceea ce te face mai negativist. Câteva zile de odihnă te vor ajuta să te pui pe picioare.

Fecioară -Horoscop 10 noiembrie 2019

Cineva aşteaptă veşti de la tine şi este nemulţumit de întârziere. La rândul tău,primeşti noutati veşti de la o rudă îndepărtată. Succesul pe care ţi-l doreşti este condiţionat de răbdare. Ar fi bine să laşi lucrurile deocamdată aşa cum sunt si sa nu fortezi prea mult nota.

Balanță

Te aşteaptă o zi destul de bună, căci vei reuşi să rezolvi o serie de lucruri importante. Ar fi bine să nu insişti să îţi impui punctele de vedere. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea să-ţi reuşească. Dar îţi trebuie răbdare si înţelepciune.

Scorpion

Ai o datorie de natură financiară, care te cam apasă. Ar fi bine dacă te-ai ocupa mai mult de lucruri rămase neterminate mai demult. Un prieten îţi va aduce la cunoştinţă o realizare sau o veste interesantă.

Săgetător

Azi eşti cam pesimist si greu de abordat. Ritmul în care trebuie să munceşti acum îţi dă toate planurile peste cap. Încearcă o ieşire în oras după orele de program. Din punct de vedere sentimental vei avea o mică surpriză, plăcută.

Capricorn -Horoscop 10 noiembrie 2019

Capacitatea de a lua decizii este perfectă.Pune la punct de relaţiile cu prietenii, dar nu fi prea insistent sau prea indiscret. În alt context, vei avea de semnat acte sau alte documente oficiale.

Vărsător

Azi nu vei reuşi să ajungi la o concluzie comună cu partenerul de viaţă. Relaţia cu şefii tăi va fi dificilă. Sunt posibile însă unele succese la negocieri legate de bani. În principiu,reține totuși că este o perioadă în care ar trebui să eviţi confruntările cu cei din jurul tău.

Pești -Horoscop 10 noiembrie 2019

Este posibil să câştigi o sumă de bani din afaceri. Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor în ciuda faptului că eşti cam suspicios.

Citeste si:Adrian Coman, românul căsătorit cu un bărbat, a primit drept de vot

Loading...