Redactia.ro
Home » Stil de viață » Îl mai țineți minte pe Arsenie, din trupa O-Zone? Iată cât s-a schimbat artistul față de acum 20 de ani

Îl mai țineți minte pe Arsenie, din trupa O-Zone? Iată cât s-a schimbat artistul față de acum 20 de ani

GALERIE FOTO (2) Trupa O-Zone

În anii 2000, formația O-Zone, compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, era foarte ascultată și a făcut furori atât în România, cât și la nivel internațional.

Formația era considerată foarte talentată, ba chiar au avut titlul de cel mai de succes grup din Europa, în anii 2004.

Cu toate acestea, cei de la O-Zone s-au despărțit în anul 2005 și și-au continuat carierele în mod individual.

De atunci fiecare membru s-a schimbat și și-a urmat cariera cu proiecte îndrăznețe.

Cum s-a dezvoltat fiecare artist după dizolvarea trupei?

Radu Sîrbu și-a deschis o casă de discuri în România, în timp ce Dan Bălan s-a lansat în muzică și a avut succes și peste hotare.

Arsenie Todiraș, pe numele lui de scenă, Arsenium a rămas pe aceeași filieră și s-a concentrat pe piața muzicală din Rusia unde a avut și mare succes.

Acesta a declarat într-un interviu că păstrează legătura cu băieții din trupă și că este mulțumit de cariera solo pe care o are.

Fostul membru al Trupei O-Zone s-a schimbat mult din punctul de vedere fizic, acum având un look mult mai îndrăzneț și diferit.

Noul look
Noul look

Situația sentimentală a artistului este la fel de bună cum este și cariera. Arsenium este într-o relație cu o fată de origine rusă pe nume Mianna și cântă amândoi în concerte.

El a declarat anul trecut:

„M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. (…) fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp.”

Cei doi scot piese împreună cu care au mare succes în Rusia și au afirmat că au planuri mari de viitor.

În legătură cu o eventuală reunire a trupei, Arsenium a demontat orice speranță a fanilor și i-a anunțat că această variantă nu există pentru fosta trupă O-Zone.

 

 

 

Loading...