Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Dumitrescu a ieşit cu soţia unui poliţist! Toţi colegii l-au aplaudat!

Ilie Dumitrescu a ieşit cu soţia unui poliţist! Toţi colegii l-au aplaudat!

Ilie Dumitrescu a ieşit cu soţia unui poliţist

Ilie Dumitrescu a ieşit cu soţia unui poliţist. Fostul internaţional a rememorat un episod petrecut pe vremea când juca la Tottenham.

În urmă cu aproape 24 de ani, Ilie Dumitrescu a ţinut prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie. Pe vremea când juca la Tottenhan, Ilie Dumitrescu a ieşit cu soţia unui poliţist. Fostul internaţional a fost fotografiat alături de o femeie. „Mister” a povestit pentru Gsp.ro, cum colegii săi l-au aplaudat în momentul în care au aflat.

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat”, a declarat antrenorul în vârstă de 50 de ani, pentru Gazeta Sporturilor.

După ce au apărut fotografiile poliţistul l-a sunat pe Ilie Dumitrescu personal, pentru a-i cere să nu se mai întâlnească cu soţia sa.

„Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a mai povestit antrenorul.

Fostul internaţional are patru urmaşi

Ilie Dumitrescu a recunoscut mereu că singurul său viciu sunt femeile. De-a lungul timpului a avut mai multe relaţii intens mediatizate cu vedete, cântăreţe sau manechine. Este tatăl a patru copii, Dani (27 de ani) şi Sică (23 ani), din căsnicia cu Nela, şi Toto (19 ani) şi Mayra Daria (12 ani), din relaţia cu fostul manechin Letiţia Badea.

Citeşte şi: România-Suedia 0-2! Play-off-ul din martie, ultima șansă!

Loading...