Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici a ridicat temperatura în termometre. Cum arată vedeta în costum de baie

Ilinca Vandici a ridicat temperatura în termometre. Cum arată vedeta în costum de baie

GALERIE FOTO (3)

Este una dintre cele mai frumoase femei din România. De-a lungul timpului nu a avut apariție televizată în care să nu strălucească. Recent a publicat o serie de fotografii în costum de baie din vacanța din Grecia. Ilinca Vandici a șocat pe toată lumea cu corpul ei, deși are 35 de ani și a trecut printr-o sarcină.

Ilinca Vandici a încendiat internetul

Frumoasa Ilinca Vandici a dat foc la internet după ce a publicat o serie de fotografii din vacanța din Grecia. Vedeta a petrecut timp prețios alături de soț și de fiul ei pe o insulă din Grecia. Ilinca are un corp ca tras prin inel și stârnește invidie printre domnișoarele de 20 de ani. Cu toate că a trecut printr-o sarcină și are 35 de ani, vedeta arată ca în adolescență.

Internauții au reacționat cu mii de aprecieri și mesaje pentru frumoasa Ilinca. „DOAMNE CE FRUMOS NU MĂ SATUR DE TINE ARĂȚI TRĂSNET EȘTI RUPTĂ DIN RAI TE IUBESC”, „Ilinca ești deosebit de frumoasă 🙋🌹 și ai un corp sexy💋❤️ te îmbrățișez cu drag 💋💋🙋”, „Superbă ca de obicei! Ești extraordinar de frumoasă!„, au fost doar o mică parte dintre mesajele primite de Ilinca Vandici din partea internauților.

Cum se menține Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a vorbit mai de mult într-un interviu despre secretul pe care îl are pentru a arăta mereu în formă. Vedeta a mărturisit că face mult sport și că are o alimentație foarte sănătoasă și echilibrată.

Trebuie să ai 3 mese 100% dacă ai şi cele 2 gustări între mese e şi mai bine. Dacă o singură masă iese din regimul tău, asta înseamnă kilograme în plus. Eu mănânc de 3 ori pe zi. Dimineaţa pot mânca orice. de la un iaurt cu granola, la un ou fiert, la un sanviş cu un tip de caşcaval. La prânz pot mânca o supă sau o carne cu o salată, pot să mănânc doar salată, depinde cât îmi e de doame şi ce mai am de făcut în ziua respectivă.„, a dezvăluit Ilinca Vandici.

Etichete: