Redactia.ro
Home » CLICK » Imagini cu vila secretă a Vioricai Dăncilă! Asa arată imobilul de lux pe care a vrut să-l ţină ascuns de ochii lumii

Imagini cu vila secretă a Vioricai Dăncilă! Asa arată imobilul de lux pe care a vrut să-l ţină ascuns de ochii lumii

GALERIE FOTO (4)

Imagini cu vila secretă a Vioricai Dăncilă! Asa arată imobilul de lux pe care a vrut să-l ţină ascuns de ochii lumii.  Fostul premier al Romaniei se pare ca se retrage pentru o gura de aer curat intotdeauna la Predeal, acolo unde a construit o casa pe placul ei: ROZ si cu STEGULETE.

Potrivit wowbiz.ro , Viorica Dancila si sotul ei au cumparat terenul de la Brasov in anul 2000, apoi au construit vila impunatoare, care a devenit locul preferat pentru concedii.

Retrasă, dar nici foarte departe de şoseaua naţională, vila Vioricăi Dăncilă are o suprafaţă construită de 156 de metri pătraţi şi o desfăşurare de 417 metri, fiind amplasată perfect, chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier. Pe lângă culoarea remarcabilă, casa Vioricăi are gard pretenţios şi un balcon de lemn pe care tronează cele două steaguri care o reprezintă pe proprietară, cel al României şi cel al Uniunii Europene. De menţionat şi faptul că Viorica Dăncilă are norocul unor vecini silenţioşi, asta şi datorită faptului că, în partea dreaptă a proprietăţii, la câteva sute de metri, începe domeniul unui sanatoriu dedicat nevrozelor, scrie wowbiz.ro.

Cum arată, cine este și cu ce se ocupă soțul Vioricăi Dăncilă

Toată România s-a întrebat cu cine își împarte Viorica plăcerile, durerile, clipele fericite dar și… înfrângerile. El este Cristinel. Ea a devenit prima femeie prim-ministru, iar el a devenit cel mai bogat manager industrial petrolier din Argeș. Chiar dacă funcția doamnei pare mai importantă, ei bine tot bărbatul aduce ”grosul” acasă.

Se pare că zile bune, zile rele au avut și Viorica Dăncilă și Cristinel. Spunem asta pentru că, b1.ro ar fi descoperit că ”stâlpul” casei ar fi avut probleme la locul de muncă. Astfel, pe motiv disciplinar Cristinel Dăncilă a fost mutat din Teleormani, pe postul de manager în industria petrolieră argeşeană.

Pentru serviciile prestate, conform libertatea.ro,  Cristinel Dăncilă a fost remunerat de respectiva companie petrolieră cu următoarele sume anuale:

  • 2009 – 195.000 de lei
  • 2010- 154.818 de lei
  • 2011- 233.827 de lei
  • 2012- 311.588 de lei
  • 2013- 335.902 de lei
  • 2014- 354.632 de lei
  • 2015- 372.572 de lei
  • 2016 – 426.720 de lei

Viorica și Cristinel sunt căsătoriți de mai bine de 3 decenii. Cei doi au împreună un fiu adoptiv, pe Victor, pe care l-au înfiat imediat după naștere de la o familie nevoiașă din județul Teleorman.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă. Cine este și de ce nu vrea să audă de familia biologică

 

Loading...