Redactia.ro
Home » Știri » Imagini neobișnuite în Galați! Un bărbat și-a transportat canapeaua nouă pe bancheta din spate a mașinii

Imagini neobișnuite în Galați! Un bărbat și-a transportat canapeaua nouă pe bancheta din spate a mașinii

GALERIE FOTO (3)Imagini neobișnuite în Galați!

Imagini neobișnuite în Galați! Un clip video a devenit viral în mediul online după ce un bărbat care tocmai ce își cumpărase o canapea nouă a decis s-o ducă acasă cu propria mașină. Deși piesa de mobilier era mai lungă decât mașina, acesta a mers așa prin oraș, aducându-le zâmbetul pe buze trecătorilor.

Imagini neobișnuite în Galați! Un bărbat și-a transportat canapeaua nouă pe bancheta din spate a mașinii

Imagini neobișnuite în Galați! Atunci când nu ai variante, improvizezi! Să mai spună cineva că românii nu au idei constructive! Un bărbat din Galați a devenit viral pe Internet. Acesta și-a cumpărat o canapea nouă, motiv pentru care a decis să transporte chiar el acasă. Românul a decis să urce canapeua pe bancheta din spate a mașinii sale, dar piesa de mobilier era mai lungă decât bancheta.

Cu toate astea, bărbatul a decis să meargă așa pe stradă, amuzându-i pe trecători. După ce aceștia l-au filmat, la scurt timp, gălățeanul a fost oprit de un echipaj al poliției. Conform IPJ Galați, șoferul a fost amendat cu 870 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind transportul obiectelor în/pe autovehicul, dar și pentru că avea permisul de conducere deteriorat. Potrivit Digi24, carnetul a rămas la autorități, iar șoferul a primit un termen de 15 zile ca să meargă să-l schimbe.

Un tânăr s-a chinui să bage o canapea în mașină

Să spunem că ideea românului nu este sută la sută originală. În urmă cu câțiva ani, un australian a fost surprins în timp ce se lupta să bage o canapea în mașina proprie. Se poate observa că tânărul încearcă să îndese corpul de mobilier pe una dintre portiere, sperând ca printr-o minune, canapeaua să încapă pe bancheta din spate a mașinii.

Așa cum era de așteptat, mobilierul nu a încăput în mașină, dar bărbatul și-a dat silința. Acesta s-a rotit și a împins canapeaua, dar degeaba. Imaginea a devenit virală în mediul online, unde utilizatorii s-au distrat pe seama acestuia. Mai mult, aceștia s-au întrebat de ce nu a încercat să deschidă portiera dar nu și portbagajul. “Masinile sunt mai mici pe interior decat isi imagineaza soferii” a scris un utilizator.

S-a chinuit sa-și indese canapeaua in masina
Etichete: