Redactia.ro
Home » Știri » Imagini reale cu OZN-uri. Pentagonul a confirmat prezența acestora

Imagini reale cu OZN-uri. Pentagonul a confirmat prezența acestora

GALERIE FOTO (3) Imagini reale cu OZN-uri.

Imagini reale cu OZN-uri. Autoritățile americane au anunțat că au cercetat o serie de înregistrăti video și imagini cu fenomene aeriene ciudate realizate în 2019 și au confirmat că acestea sunt reale. Mai exact, fotografiile surprinse atestă faptul că OZN-urile există.

Imagini reale cu OZN-uri. Pentagonul a confirmat prezența acestora

Imagini reale cu OZN-uri.Departamentul Apărării al Statele Unite ale Americii a confirmat numeroase de imagini și clipuri video în care sunt prezent fenomene aeriene neidentificate surprins în 2019. Purtătorul de cuvând al Pentagonului, Sue Gonugh a declarat că fotografiile și clipurile video ale unor obiecte de forme triunghiulare care strălucesc pe cer și se mișcă printre noro au fost imortalizate de către angajați ai Marinei.„Așa cum am mai spus, pentru a menține securitatea operațiunilor și pentru a evita divulgarea de informații care ar putea fi folosite de către potențialii noștri adversari, Departamentul Apărării nu discută public detaliile legate de observațiile sau analizele referitoare la incursiunile din zonele de antrenament sau spațiul aerian, inclusiv în privința incursiunilor care intră în categoria Fenomenelor Aeriene Neidentificate (FAN)”, a declarat Gough.

OZN-urile surprinse de militarii americani

Așadar, conform autoritățile americane, în fotografii sunt prezent OZN-uri. Tot angajații Marinei au fost cei care au fotografiat alte trezi OZN-uri, unul sferic, unul în formă de ghindă și altul care părea să aibă o structură metalică. Imaginile au fost publicate săptămâna trecută pe două site-uri de mistere și fenomene paranormale, după ce acestea au circulat în mediul online încă de anul trecut.

În 2020 a fost creată în cadrul Pentagonului o structură specializată în investigarea fenomenelor OZN și FAN surprinse de către militarii americani. Purtătorul de cuvânt al Pentagonului a declarat că aceste trei momente au fost și ele incluse în cadrul cercetătorilor acestui grup de lucru. Tot în 2020, au fost date publicității trei înregistrăi video ale Marinei Statelor Unite, clasificate inițial strict secret, dar au ajuns printr-o scurgere de informații, în mediul online. „Considerăm în continuare fenomenele aeriene surprinse în materialele video drept neidentificate”, declara atunci purtătoarea de cuvânt a Pentagonului.

Dosarele CIA despre OZN-uri au fost desclasificate

Sute de dosare CIA care cuprind mii de pagini de rapoarte stricte despre OZN-uri au fost declasificate și puse la dispoziția publicului de către un site privat din SUA. Documentele arată îngrijorarea spionilor americani referitoare la aceste apariții misterioase, despre care nu știau dacă aparțineau rușilor sau a marțienilor. Dosarele CIA despre OZN-uri au fost publicate de Black Vault, un site american privat care conține cea mai mare arhivă de documente declasificate a instituțiilor guvernamentale din SUA.

Dosarele CIA despre OZN-uri

Momentan, arhiva este pusă la dispoziția publicului larg în formă brută, nestructurată complet și cu doar câteva dosare fișate unitar. Totodată, CIA susține că aceasta e întreaga sa colecție de date, informații și rapoarte despre fenomenul farfuriilor zburătoare și al fenomenelor aeriene neidentificate, colecționate începând cu anii ’50 şi până la finele anilor ’90. Unul dintre cele mai interesante documente din arhivă se referă la un eveniment petrecut în aprilie 1976 când directorul-adjunct al Departamentului de Știință și Tehnologie din CIA i s-ar fi arătat ceva legat de apariția unui OZN. Totuși, acest mister persistă și în 2021.