Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Incredibil ce a găsit un muncitor într-un portofel dintr-un teatru vechi

Incredibil ce a găsit un muncitor într-un portofel dintr-un teatru vechi

GALERIE FOTO (2) Incredibil ce a găsit un muncitor într-un portofel dintr-un teatru vechi

Incredibil ce a găsit un muncitor într-un portofel dintr-un teatru vechi. Un proprietar al unui teatru vechi s-a apucat de renovarea imobilului. Un muncitor a găsit un portofel, iar când l-a deschis a descoperit ceva incredibil în el.

Proprietarul unui vechi teatru care nu mai fucționa de ceva ani, a decis să se apuce de reamenajarea imobilului. În timp ce lucrările erau în derulare, unul dintre muncitori a găsit un portofel vechi din plastic. În mod miraculor, portofelul părea neatins de 70 de ani. Când proprietarul teatrului a deschis portofelul, mare i-a fost mirarea să descopere înuntrul lui poze cu proprietaruș, cu alte persoane apropiate acestuia, dar și un număr de telefon.

Citește și: Mama unei studente a rămas mască după ce a văzut ce are fiica sa în cameră

Deși au trecut câteva decenii, au sunat pe numărul de telefon. Curiozitatea să vadă dacă numărul încă funcționează a fost atât de mare încât au rămas fără glas când cineva a zis: ”Alo„. Atunci, Clare McIntosh, un bărbat în vâstă de 80 de ani a aflat că i-a fost găsit un portofel pe care nici nu știa că l-a pierdut.

Omul uitase complet de acel portofel, astfel că atunci când a aflat vestea inițial a crezut că este pur și simplu o glumă. Conform spuselor proprietarului, portofelul era din anul 1944.

Mai jos este un filmuleț cu povestea lui Clare McIntosh

Loading...