Redactia.ro
Home » Știri » INCREDIBIL! Combinatii la cel mai inalt nivel. Niculae Badalau si-a bagat toata familia in afaceri cu statul roman

INCREDIBIL! Combinatii la cel mai inalt nivel. Niculae Badalau si-a bagat toata familia in afaceri cu statul roman

Fostul senator PSD Niculae Badalau inca tine fraiele statului roman si banii pe care ii platesc contribuabilii. Cu functia de vicepresedinte la Curtea de Conturi a Romaniei, Niculae Badalau a avut grija ca si familia lui sa o duca bine pe carca statului.

Controversatul om politic Niculae Badalau a reusit sa isi introduca familia in afacerile pe care le detine cu statul roman. Astfel ca, fiica, sotul acesteia, dar si fiul fostului senator se bucura de beneficiile de a avea un tata cu functii inalte si cu banii statului pe mana. Pe langa acest lucru, toate contractile incheiate cu statul roman sunt verificate tot de prietenii de la PSD, conform Libertatea.

Ginerica are pe mana judetul Giurgiu

Judetul Giurgiu este locul ideal pentru ascuns banii europeni in diferite investitii mincinoase. Asa se face ca Razvan Alexandru Marica, ginerele lui Badalau si deci sotul fiiceilui Badalau si-a insusit 1,3 milioane de euro cu o firma pe care a “scos-o” subit din anii de inactivitate. Banii cu pricina ar fi trebuit sa se indrepte catre un spital din Bolintin Vale, prin Programul Operational Regional, pentru lucrari de modernizare. In plus, apare in peisaj si sotia lui Badalau, Rodica, angajata cu acte in regula la firma ginerelui cu pricina.

18 milioane de lei pentru comuna Roata de Jos

Badalau isi continua ascensiunea si reuseste sa atraga, prin firma sa in jur de 18 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor de interes local din comuna Roata de Jos. Insa, firma lui Badalau ii apartine in acte unui conslier judetea din PSD, aflat deja la al doilea mandat si care si-a cedat actiunile lui Radu-Gabriel Badalau, nimeni altul decat fiul fostului senator PSD, Niculae Badalau. O a treia firma apare in ancheta celor de la Libertatea, insa pe numele fiului lui Badalau, si acesta in combinatii cu statul in ceea ce priveste contractile incheiate pe bani publici.

Badalau, protectorul banilor din Romania

Culmea este faptul ca Nicolae Badalau este vicepresedintele celei mai importante institutii din Romania, Curtea de Conturi, cea care verifica modul in care sunt repartajati si cheltuiti banii publici din Romania. Mai mult decat atat, toate contractele incheiate cu statul roman si firmele familiei Badalau sunt verificate tot de PSD.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: