Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Incredibil, dar adevărat. Asta s-a întâmplat în fața unor clienți, în magazin!

Incredibil, dar adevărat. Asta s-a întâmplat în fața unor clienți, în magazin!

Incredibil, dar adevărat. Asta s-a întâmplat în fața unor clienți, în magazin!

Incredibil, dar adevărat. Asta s-a întâmplat în fața unor clienți, în magazin! Au mers la supermarket să facă niște cumpărături, dar când au ajuns acolo, au avut parte de o surpriză uriașă! Uite ce au găsit printre raioanele cu produse. Sigur nu te-ai fi așteptat la una ca asta!

Când mergi la supermarket, singurul lucru la care te aștepți este ca prețul produselor să se modifice. Însă, niște clienți au avut parte de un show pe cinste între raioanele unui magazin. Totul s-a întâmplat ca din senin, la deschiderea unui nou magazin din Marea Britanie. Clienții studiau atent produsele din noul supermarket atunci când, deodată, angajații magazinului au început să…. danseze! Da, da! Și nu oricum… ci într-o coregrafie specială de la care nu puteai să-ți iei ochii.

Incredibil, dar adevărat. Asta s-a întâmplat în fața unor clienți, în magazin!

Matt Walker, coregraf de meserie, a creat un moment artiostic incredibil pentru deschiderea unui magazin. El a învățat o întreagă echipă să danseze așa cum puțini oameni o pot face. Momentul din magazin a fost filmat și distribuit pe instagram chiar de autorul coregrafiei. Matt a adăugat în descriere următorul mesaj: ”

”M-am distrat atât de tare lucrând cu această echipă săptămâna trecută, multe mulțumiri toturor celor implicați și multă iubire ca întotdeauna pentru…” și a continuat cu un șir de oameni.

Filmulețul a ajuns viral în toată lumea. Iată clipul video de mai jos cu spectacolul din magazinul britanic!

Loading...