Redactia.ro
Home » Monden » Inna și Deliric, probleme în paradis? Cum au fost surprinși cei doi

Inna și Deliric, probleme în paradis? Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (4) Inna și Deliric, probleme în paradis

Inna și Deliric, probleme în paradis. Cei doi au ieșit împreună la o terasă, una pe care Inna o mai frecventează. Aceștia au fost surprinși în timp ce își savurau cafeaua amândoi, dar artista a plecat înainte să ajungă mâncarea.

Inna și Deliric, probleme în paradis? Cum au fost surprinși cei doi

Inna și Deliric, probleme în paradis? Ani la rând, Inna și Deliric au încercat să fie cât mai discreți în ceea ce privește viața amoroasă. În urmă cu aproape un an, artista recunoaștea că este într-o relație cu rapperul Deliric. După ce s-a despărțit de managerul ei, Inna a evitat să vorbească despre bărbații din viața ei.

Recent, Inna și Deliric au fost surprinși de paparazzi Spynews.ro în timp ce luat masa împreună la o terasă pe care artista o frecventează. Cei doi au parcat mașina în fața restaurantului, după care au mers la o terasă și s-au așezat la masă pentru a comanda. Îmbrăcați lejer, Inna și Deliric au reușit să atragă atenția asupra lor. Au petrecut câteva minute la masă, dar nu au socializat, ci fiecare au stat pe telefoane. După ce au comandat, iar după ce telefonul Innei a sunat, artista s-a ridicat de la masă, i-a șoptit ceva lui Deliric, după care pleacă și îl lasă singur pe iubitul ei. Se pare că telefonul primit de artistă a fost important având în vedere că a plecat în grabă lăsându-și partenerul singur la masă. Deliric a continuat să stea la terasă, și-a comandat o apă și ceva de mâncare și a început să fie atent la telefon. După ce a consumat tot ce a comandat, Deliric a plătit și a plecat.

Inna, despre relația cu Deliric

În urmă cu ceva timp, artista a vorbit deschis despre relația cu rapper-ul Deliric, bucurându-se din plin de de iubirea acestuia. „Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi.”, spunea Inna.

De asemenea, celebra artistă a spus că nu s-a ghidată de rațiune în alegerea făcută, ci de sentimente. Întrebată cum a fost cucerită, Inna a precizat că nu este o femeie greu de impresionatt: ”Știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția.”, a adăugat ea. Chiar dacă nu a vorbit despre în detaliu despre relațiile sale amoroase, Inna a povestit în emisiunea lui Selly, că a fost logodită, dar nunta nu a mai avut loc. „Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”.

Revenind la relația cu Deliric, Inna a fost cea care a confirmat acest lucru, fiind extrem de scurtă în declarații. ”Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a spus INNA pentru Elle. Deși pandemia de coronavirus a ținut-o departe de scenă, Inna s-a bucurat din plin de momentele petrecute alături de iubitul ei, Deliric. ”Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată.”, mărturisea Inna în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: