Redactia.ro
Home » Știri » Între Nicole Cherry și iubitul său există o diferență semnificativă de vârstă. Câți ani îi despart pe cei doi

Între Nicole Cherry și iubitul său există o diferență semnificativă de vârstă. Câți ani îi despart pe cei doi

Nicole Cherry trăiește, la 22 de ani, cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Pe plan profesional lucrurile au mers foarte bine pentru artistă, iar acum urmează să aibă parte și de o mare bucurie în viața personală. Ea și iubitul său, Florin Popa, vor deveni părinți pentru prima oară, moment pe care îl așteaptă cu mult entuziasm în suflet. Chiar dacă între cei doi există o diferență semnificativă de vârstă, relația lor a evoluat cum nu se poate mai frumos. 

Nicole Cherry a debutat în fața publicului din România în urmă cu mai bine de 6 ani, moment în care s-a afirmat pentru vocea sa deosebită. Era doar o adolescentă, dar talentul său a ajutat-o să se afirme în lumea artistică și să aibă parte de mult succes. Pe măsură ce anii au trecut, și-a construit o reputație impresionantă și o comunitate de fani care a susținut-o la fiecare pas. A avut parte însă de împlinire și pe plan personal, deoarece relația sa cu Florin Popa i-a adus multă bucurie în viață.

Între Nicole Cherry și iubitul său există o diferență semnificativă de vârstă

Iubitul cântăreței nu este persoană publică, însă Nicole și-a dorit să-l prezinte oamenilor care o iubesc. A vorbit în repetate rânduri despre el și despre relația lor, fapt ce i-a conturat bărbatului o imagine pozitivă în mediul public.

Despre începuturile relației sale cu Florin, artista își amintește cu bucurie și timiditate. S-au cunoscut pe când Nicole Cherry avea doar 16 ani, dar în acel moment era intimidată de diferența de vârstă dintre ei. Bărbatul este cu 8 ani mai mare decât ea, ceea ce înseamnă că acum are vârsta de 30 de ani, în timp ce iubita sa are 22.

Cel care a susținut povestea de dragoste dintre cei doi a fost chiar tatăl artistei. Florin Popa era un apropiat al familiei, așa că înainte ca relația sa cu Nicole să înceapă, el câștigase deja încrederea părinților săi. Iubirea dintre ei s-a născut dintr-o frumoasă prietenie, iar anii ce au trecut nu au făcut decât să-i unească și să-i facă să realizeze că-și doresc să-și petreacă tot restul vieții împreună.

„Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16. Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi… Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună.”, a declarat Nicole Cerry pentru Viva!.

Nicole Cherry va naște la începutul lunii decembrie

Anul acesta, Nicole Cherry a anunțat cu multă bucurie în suflet că urmează să devină mamă pentru prima oară. La început a preferat să-și țină ascunsă sarcina, însă în cele din urmă a împărtășit acest moment cu comunitatea sa de fani. De atunci, lunile au trecut parcă în neștire, iar momentul în care-și va strânge la piept micuța se apropie cu pași repezi.

Medicii au informat-o pe artistă că va naște la începutul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că mai este foarte puțin până când Nicole și Florin vor deveni părinți.

Etichete: