Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină a ajuns la mâna foștilor socri. Pe ce s-au „războit”

Ioana Ginghină a ajuns la mâna foștilor socri. Pe ce s-au „războit”

ioana ginghina

Actrița Ioana Gighină a avut parte de șocul vieții. Foștii socrii au vrut să vândă terenul pe care se afla casa în care stă actrița. După divorțul de Alexandru Papadopol actrița a rămas în vechea lor casă, unde locuiește împreună cu fiica lor și actualul iubit. Suma pe care au cerut-o foștii socri de pământ este imensă.

Ce sumă au cerut foștii socrii

Viața actriței părea că urmează cursul firesc. Era împlinită atât pe plan profesional cât și în viața personală. Ioana Ginghină a fost nevoită să apeleze la ajutorul iubitului pentru a nu rămâne fără terenul pe care avea casa construită. Socrii ei dețineau terenul și au decis să vândă.

“Socrii ei deţineau 2.000 de metri în curtea casei pe care Ioana o avea cu Alex, dintre care 500 de metri erau ai ei, iar pe alţi 500 de metri a ridicat o magazie şi un adăpost pentru animale, plus multe altele. Într-o zi s-a trezit cu un anunţ pe poartă că se vinde terenul şi actriţa s-a speriat foarte tare”, potrivit click.ro.

Actrița a făcut tot posibilul să facă rost de 30.000 de euro, atât cât cereau părinții fostului soț pentru teren. Chiar dacă prețul a fost unul supraestimat, Ioana a fost nevoită să accepte oferta.

”Nu voia să rămână fără bucata respectivă de teren şi a luat legătura cu foştii socri, care i-au propus un preţ imens de ordinul miilor de euro. Au ajuns la o înţelegere, ca să îi rămână cei 500 de metri”, spune aceeași sursă.

Ioana Ginghină revine la școala de actorie

Ioana se împarte în momentul de față între repetițile la teatru și cursurile de la școala ei de actorie MiniArt Show, școala de teatru a vedete își va deschide porțile din nou pentru micile staruri în devenire.

“În curând deschidem porţile şi vreau să o facem în cele mai sigure condiţii. Îmi e dor de cursurile cu copiii şi abia aştept să înceapă şcoala. Anul acesta la Şcoala de actorie clasele vor fi cu un număr mai mic de copii, doar 8 în grupele de +7 ani şi 6 copii în grupa de 4-5 ani. Programa a fost şi ea modificată astfel ca exerciţiile de grup să poată fi făcute de la distanţă şi vom merge mai mult pe exerciţii de actorie individuale”, a menţionat Ioana, pe Facebook.

Ioana Ginghină a divorțat de tatăl fetiței după 12 ani de mariaj. La câteva luni după divorț actrița și-a refăcut viața. Din toamna anului trecut, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se înțeleg de minune, iar noul iubit are o relație foarte bună și cu fiica acestea.

Loading...