Redactia.ro
Home » Știri » Ipoteză-șoc! Ce a făcut Gheorghe Dincă cu osemintele fetelor

Ipoteză-șoc! Ce a făcut Gheorghe Dincă cu osemintele fetelor

Ce a făcut Gheorghe Dincă cu osemintele fetelor

Noi informații în cazul crimelor din Caracal! O ipoteză-șoc a prins contur în rândul autorităților în privința osemintelor celor două fete. Ce au presupus polițiștii că a făcut Gheorghe Dincă cu osemintele fetelor?

Ce a făcut Gheorghe Dincă cu osemintele fetelor

Autoritățile implicate în cazul crimelor din Caracal continuă cercetările pentru a afla adevărul în spatele acestor fapte abominabile. Recent, ei au mers pe o pistă apărută mai întâi în spațiul public.

Astfel, potrivit speculațiilor, Gheorghe Dincă ar fi ascuns rămășițele umane în…. mormântul părinților săi. Motiv pentru care polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a cerceta locul.
“Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, declarat, pentru libertatea.ro, șeful groparilor din cimitir. Momentan, autoritățile n-au oferit nicio explicație cu privire la această cercetare.

S-a zvonit că Gheorghe Dincă a luat oase din mormântul părinților

Anterior, se speculase că inculpatul ar fi preluat oase din mormântul părinților pentru a le planta în respectiva sobă improvizată. Această supoziție nu s-a adeverit, însă.

Citește și: Gheorghe Dincă scapă de închisoare? În ce condiții ar putea fi eliberat

Loading...