Redactia.ro
Home » Știri » Ireal! Cum a încercat o turistă să intre în mare. A fost în pericol de înec, dar salvamarul a intervenit la timp

Ireal! Cum a încercat o turistă să intre în mare. A fost în pericol de înec, dar salvamarul a intervenit la timp

Dorința de a se răcori și de a se bucura de valurile mării poate uneori să ducă la situații neașteptate, chiar periculoase. Acesta a fost și cazul unei femei care a decis să intre în mare cu un cadru ajutător de mers și a fost luată prin surprindere de forța valurilor. Totul s-a petrecut pe plaja din Eforie Nord, unde salvamarii și turiștii au fost nevoiți să intervină pentru a o scoate la mal.

O femeie a decis să se aventureze în valurile mării, cu toate că avea nevoie de un cadru ajutător de mers pentru a se deplasa. Chiar dacă și-a dat seama că a greșit imediat ce valurile au doborât-o, refuzul ei de a accepta ajutorul a complicat situația.

A fost la un pas de înec

Salvamarii au intervenit rapid, dar au fost surprinși să constate că femeia a refuzat să iasă din apă, susținând că știe să înoate. Așa cum au relatat salvamarii, atât ei cât și turiștii i-au spus femeii să iasă din apă, dar ea nu a vrut să asculte. În cele din urmă, unul dintre salvamari a reușit să o convingă să iasă la mal.

În ciuda încăpățânării femeii de a rămâne în apă, salvamarii au subliniat pericolele la care se expun cei care decid să intre în mare în condiții nepotrivite. Curenții puternici, gropile și valurile înalte pot transforma o simplă baie în mare într-o adevărată provocare.

Mai mult decât atât, salvamarii au subliniat faptul că femeia nu ar fi trebuit să intre în apă cu cadru ajutător de mers, mai ales în condiții de valuri puternice. În situații similare, este important să se țină cont de sfaturile salvamarilor și să se evite riscurile nejustificate.

„După ce a căzut am mers acolo și a zis că se descurcă singură. Vedea că nu rezolva nimic cu ce încearcă să facă și degeaba. Abia ne-a lăsat. Ea a intrat în apă, le-am zis să vină mai la mal pentru că sunt valurile foarte puternice și o vor dărâma. N-au vrut să înțeleagă și într-un final au dărâmat-o.

Nu se putea ridica, asta le-am zis și eu și am fost și acum și le-am zis să iasă pe mal și au zis că nu, că e ok. Degeaba, în zadar. Pentru că sunt curenți, sunt gropi, de asta nu suntem de acord cu intratul în apă. Dar, după cum puteți observa, nimeni nu ascultă”, spune unul dintre salvamarii din Eforie Nord.

Ce a declarat femeia

După ce a fost salvată, femeia a recunoscut că a făcut o greșeală și a mulțumit celor care au sărit în ajutorul ei. Cu toate acestea, acest incident este un exemplu elocvent al faptului că uneori, subestimăm forța naturii și ne supraestimăm propriile abilități.

„Nu mi-a fost frică, pentru că știu să înot, dar într-adevăr trage foarte tare apa și recunosc că am făcut o greșeală. Au sărit și domnii și imediat m-au ridicat”, a declarat femeia căzută în apă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: