Redactia.ro
Home » TV » Irina Loghin, apariție rară în public, în București. Cum arată cântăreața la vârsta de 80 de ani

Irina Loghin, apariție rară în public, în București. Cum arată cântăreața la vârsta de 80 de ani

GALERIE FOTO (6)

Irina Loghin, una dintre cele mai apreciate artiste din România, duce un stil de viață sănătos la vârsta de 81 de ani. Artista a fost surprinsă într-o ipostază surprinzătoare. 

 

Irina Loghin, apariție rară în public, în București

Irina Loghin duce un stil de viață sănătos. Artista a avut mari probleme de sănătate ce au necesitat spitalizare, în luna noiembrie a anului trecut. Artista în vârstă de 81 de ani a fost depistată cu noul coronavirus. Având în vedere vârsta artistei s-a decis internarea acesteia în spital. Însă, după externare, artista a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când a participat la un concert în aer liber, de pe Domeniul Gîbea din localitatea montană Bârsca Chiojdului.

Recuperarea artistei a fost una rapidă, fiind pusă pe seama ritualului pe care îl are de foarte mulți ani. În afară de regimul echilibrat de viață pe care l-a avut dintotdeauna, Irina Loghin face sport în fiecare dimineață. Reporterii impact.ro au surprins-o pe artistă, într-una din diminețile în care alerga prin Parcul Herăstrău. De foarte mulți ani, vedeta face aproape 7 kilometri pe zi și nu ține cont de vreme. Îmbrăcată corespunzător pentru vremea de afară, și cu masca de protecție, Irina Loghin a alergat kilometri buni prin Parcul Herăstrău.

Artista și-a revenit miraculos după infecția cu noul coronavirus

După anunțul infectării cu noul coronavirus, mulți admiratori de-ai artistei au început să pună întrebări. Irina Loghin le-a răspuns fanilor, odată cu externarea din spital. Deși nu a coontractat o formă severă a bolii, datorită vârstei înaintate, aceasta a fost internată și a fost ținută sub supravegherea medicilor. În aceeași perioadă, și soțul solistei, Ion Cernea, în vârstă de 84 de ani, dar și Ciprian Loghin, fiul lor, au fost depistați cu noul coronavirus.

,,Dragii mei, dupa cum probabil ati aflat, am fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Vreau sa va asigur pe toti că sunt bine, ca nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au iesit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când il fac, la distanta de o lună.

Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul sa fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emotii în suflet v-am simtit aproape în aceste zile.”, a scris artista, în acel moment.

 

Etichete: