Redactia.ro
Home » Știri » Irinel Columbeanu, dezvăluire surprinzătoare. Fostul afacerist se pregătește să devină socru mic

Irinel Columbeanu, dezvăluire surprinzătoare. Fostul afacerist se pregătește să devină socru mic

irina columbeanu

Irinel Columbeanu a făcut o declarație surprinzătoare: se pregătește să devină socru mic. Irina Columbeanu, fiica sa, are o relație serioasă cu un tânăr francez, iar fostul afacerist se așteaptă ca aceasta să fie cerută în căsătorie în curând.

Irinel Columbeanu și-a exprimat dorința de a-și vedea fiica căsătorită și fericită alături de alesul inimii sale. Deși adolescenta în vârstă de 17 ani locuiește în Statele Unite din 2018, alături de mama sa, Monica Gabor, și de partenerul acesteia, Mr. Pink, Irinel Columbeanu se bucură de reușitele ei și de viața pe care o are în America. Cu toate acestea, dorul de ea îl copleșește adesea, mai ales că o vede doar prin apeluri video.

Fiica lui Irinel Columbeanu va veni în România pe 14 iunie, iar acesta abia așteaptă să o revadă

„Vorbesc cu fiica mea, în general în limba engleză, chiar dacă încă știe foarte bine limba română și franceză. Prefer să-i scriu în română sau engleză. Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Obișnuim să vorbim prin apel video. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de 9 ore între București și Malibu, unde stă ea în Statele Unite.

Mă bucur să o văd, chiar dacă doar pe un ecran. Este singura modalitate de a ține legătura cu cineva care stă peste atâția mii de kilometri peste Ocean. Și-a luat carnet recent, pentru că în SUA ai voie să îți iei carnet și la o vârstă mai fragedă. Conduce destul de bine. E o performanță să reușești asta în traficul care este în Statele Unite, dar e curajoasă și se descurcă destul de bine”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

În privința relației Irinei, Irinel Columbeanu a spus:

 „În curând s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere.

Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, care probabil sunt de origine franceză. Mai multe nu știu. Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

Acesta este fericit să știe că fiica sa are o viață bună în Statele Unite și că este pe cale să își formeze propria familie. În același timp, se bucură de legătura pe care o menține cu Monica Gabor și speră ca visurile ei să devină realitate.

Irinel Columbeanu a subliniat că, deși distanța dintre ei este mare, comunicarea frecventă prin intermediul tehnologiei îi ajută să rămână apropiați. Acesta apreciază curajul și determinarea fiicei sale, care a reușit să se adapteze într-o țară străină și să-și clădească o viață independentă.

Irinel Columbeanu este pregătit pentru următorul capitol din viața sa și a fiicei sale, așteptând cu nerăbdare momentul în care va deveni socru mic. Legătura strânsă cu Irina și susținerea constantă pe care i-o oferă demonstrează dragostea și dedicarea pe care o are pentru familia sa, indiferent de distanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: