Redactia.ro
Home » Monden » Jane Fonda dezvăluie de ce se simte „pregătită” să moară: „Nu voi mai fi aici pentru mult timp” FOTO

Jane Fonda dezvăluie de ce se simte „pregătită” să moară: „Nu voi mai fi aici pentru mult timp” FOTO

Jane Fonda dezvăluie de ce se simte „pregătită" să moară

Jane Fonda, în vârstă de 84 de ani, spune că „nu va mai fi aici pentru mult timp”. Aceasta a discutat în mod transparent despre moarte pe fondul luptei împotriva cancerului. Totodată, actrița susține că nu se teme. Iată toate detaliile!

Jane Fonda dezvăluie de ce se simte „pregătită” să moară

Vedeta în vârstă de 84 de ani a anunțat în septembrie că a fost diagnosticată cu limfom Non-Hodgkin. Acum, a declarat că nu va mai „fi prin preajmă pentru mult timp”, într-o discuție sinceră despre moarte.

Artista în vârstă de 84 de ani a anunțat în septembrie că a fost diagnosticată cu limfom Non-Hodgkin și a recunoscut acum că „nu se teme” de lumea de dincolo, exprimând cât de important este pentru celebritățile cu o platformă să vorbească despre cauzele urgente la care țin.

„Nu voi mai fi aici pentru mult timp.Când ajungi la vârsta mea, ar fi bine să fii conștient de timpul care este în spatele tău, spre deosebire de cel din fața ta. Vreau să spun, asta e doar realist. Sunt pregătită. Am avut o viață minunată. Nu că aș vrea să plec, dar sunt conștientă că va fi mai devreme decât mai târziu.”, a declarat vedeta pentru Entertainment Tonight

Jane Fonda, diagnosticată cu limfom non-Hodgkin

Vedeta s-a destăinuit în luna septembrie fanilor din întreaga lume pe rețelele sociale:

„Așadar, dragii mei prieteni, vreau să vă spun ceva personal. Am fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin și am început tratamentele de chimioterapie.

Acesta este un cancer foarte ușor de tratat. 80% dintre oameni supraviețuiesc, așa că mă simt foarte norocoasă.

Sunt norocoasă și pentru că am asigurare de sănătate și am acces la cei mai buni medici și tratamente. Îmi dau seama, și este dureros, că sunt privilegiată în acest sens. Aproape fiecare familie din America a trebuit să se confrunte cu cancerul la un moment dat sau altul și mult prea multe nu au acces la asistența medicală de calitate pe care o primesc eu și acest lucru nu este corect.

De asemenea, trebuie să vorbim mult mai mult nu doar despre leacuri, ci și despre cauze, astfel încât să le putem elimina. De exemplu, oamenii trebuie să știe că combustibilii fosili provoacă cancer. La fel și pesticidele, dintre care multe sunt pe bază de combustibili fosili, ca și ale mele.

Fac chimioterapie timp de 6 luni și mă descurc destul de bine cu tratamentele și, credeți-mă, nu voi lăsa nimic din toate acestea să interfereze cu activismul meu climatic.

Cancerul este un profesor și sunt atent la lecțiile pe care mi le oferă. Un lucru pe care mi l-a arătat deja este importanța comunității. De a crește și de a aprofunda propria comunitate, astfel încât să nu fim singuri. Iar cancerul, împreună cu vârsta mea – aproape 85 de ani – mă învață cu siguranță importanța adaptării la noile realități.

Trăim cea mai importantă perioadă din istoria omenirii, pentru că ceea ce facem sau nu facem acum va determina ce fel de viitor va exista și nu voi permite cancerului să mă împiedice să fac tot ce pot, folosind fiecare instrument din cutia mea de instrumente, iar asta include foarte mult continuarea construirii acestei comunități Fire Drill Fridays și găsirea de noi modalități de a ne folosi puterea colectivă pentru a face schimbări.

Se apropie alegerile de la jumătatea mandatului și sunt mai mult decât importante, așa că puteți conta pe mine să fiu alături de voi, pe măsură ce creștem armata noastră de campioni ai climei”, a scis vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Jane Fonda a avut o carieră de succes

De-a lungul unei cariere strălucitoare la Hollywood, Fonda a câștigat două premii Oscar, două Baftas și șapte Globuri de Aur.

Printre filmele sale se numără Klute din 1971, Monster Law din 2005, alături de Jennifer Lopez, Coming Home din 1978 și, recent, a jucat alături de Lily Tomlin în serialul de succes al Netflix Grace and Frankie.

De asemenea, este cunoscută atât pentru activismul ei, cât și pentru cariera sa cinematografică, iar la începutul acestui an a lansat un grup special de campanie, numit Jane Fonda Political Action Committee, care are ca scop înfrângerea politicienilor care susțin utilizarea continuă a combustibililor fosili.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: