Redactia.ro
Home » Știri » Jeremy Clarkson, complet de nerecunoscut! Celebrul prezentator Top Gear și-a șocat fanii cu noul său look: „Este Moș Carantină”

Jeremy Clarkson, complet de nerecunoscut! Celebrul prezentator Top Gear și-a șocat fanii cu noul său look: „Este Moș Carantină”

GALERIE FOTO (2)

Când spunem Jeremy Clarkson, spunem automat Top Gear. Însă pe cât de repede facem legătura între numele celebrului prezentator și show-ul care a adus mașini cu mulți cai putere chiar și în România, pe atât de greu va fi să-l mai recunoaștem în prezent. S-a schimbat totl, iar fanii imediat l-au taxat pentru noul look!

Carismaticul ex-prezentator Top Gear Jeremy Clarkson nu mai e ce a fost! Și-a șocat fanii cu un look care i-a schimbat total imaginea cu care toți erau obișnuiți. Așa se face că, după ce a postat pozele recente cu el, nu a durat mult până Jeremy Clarkson a devenit ținta ironiilor pe Internet.

Jeremy Clarkson și-a șocat fanii cu noul look: „Este Moș Carantină”

Cu barba și părul grizonat și pufos, Jeremy Clarkson a devenit acum de nerecunoscut. Fostul prezentator Top Gear, în vârstă de 60 de ani, și-a postat pozele recente pe rețelele de socializare și arată ca și când ar fi hibernat luni întregi, punctează chiar fanii luni.

Se pare că nici măcar el nu se ia în serios cu noul look, iar când a postat fotografia, a scris la descriere: „Mobila pentru față: model propriu”.

Barba lungă și părul pufos au fost completate de perechea de ochelari de soare, care i-au pus și mai mult în valoare noua imagine marca Jeremy Clarkson.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Jeremy Clarkson a devenit un republican în vârstă de 55 de ani din Amarillo, Texas, care conduce un Chevy Silverado din anii 1990”, a fost cel mai apreciat comentariu de la poza lui Jeremy Clarkson. Un alt fan i-a scris: „Prea mult Lockdown pentru Jeremy” și un altul l-a personificat drept „Moș Carantină”.

Lăsând la o parte comentariile răutăcioase, imaginea cu noul look al lui Jeremy Clarkson a strâns aproape 500.000 de aprecieri de la cei aproape 3,2 milioane de urmăritori ai săi.

Jeremy Clarkson și remarcile sale despre România, „țara lui Borat”

În 2009, echipa Top Gear a ajuns în România pentru a filma un episod al emisiunii de la BBC. Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond s-au “plimbat” pe Transfăgărăşan, pe care Jeremy Clarkson l-a numit „cel mai bun drum din lume”. Nu au lipsit nici opririle la Palatul Parlamentului şi la Mamaia. Britanicii au folosit automobile marca Aston Martin, Ferrari şi Lamborghini.

Ajunși pe litoral, au rămas şocaţi să vadă că se pierd printre maşinile de lux ale românilor veniți la Mamaia. Și ca orice șofel, la Bucureşti au fost enervaţi de traficul intens.

Transfăgărăşanul, însă, i-a încântat cu peisajele lui fantastice. Jeremy Clarkson l-a descris ca fiind „cel mai bun drum pe care a condus vreodată“. Cu toate acestea, realizatorul britanic nu s-a abţinut de la comentarii acide, care fac deliciul fanilor emisiunii.

Ajuns în România, Jeremy Clarkson şi-a pus pălărie şi a spus că „intră în ţara lui Borat“.

„Port această pălărie pentru ca ţiganii să creadă că sunt de-al lor. Mi s-a spus că pot fi violenţi dacă nu le place cum arăţi“, a comentat Clarkson pe timpul vizitei în România.

O altă replica deja celebră a lui Jeremy Clarkson din episodul filmat în România vine în momentul în care se spală pe faţă şi spune: „Cât de tare! Apă comunistă proaspătă!“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: