Redactia.ro
Home » Monden » Jessie J urma să devină mamă și nu a spus nimănui. Artista a anunțat că a pierdut sarcina

Jessie J urma să devină mamă și nu a spus nimănui. Artista a anunțat că a pierdut sarcina

Jessie J trece prin momente deosebit de triste. În tot acest timp, artista a ținut ascuns un secret care i-ar fi adus cea mai mare bucurie din lume. Urma să aducă pe lume un copil, dar medicii i-au dat o veste teribilă. A aflat că inima bebelușului său a încetat să bată, iar ea și-a spus în lacrimi povestea prin intermediul rețelelor de socializare. 

Jessie J a anunțat că a pierdut sarcina

De când a aflat că este însărcinată, viața șui Jessie J a căpătat un nou sens. Cu greu s-a abținut să nu împărtășească această veste minunată cu milioanele de oameni care o admiră și-i ascultă cu drag muzica, dar temerea ei cea mai mare s-a adeverit în cele din urmă.

În urma unui control de rutină medicii au descoperit că bebelușul cântăreței a încetat din viață, inima acestuia încetând să bată. Jessie J a putut cu greu să accepte această veste teribilă, iar în cele din urmă a decis să facă ce știe mai bine: să transmită un mesaj oamenilor și să-și descarce sufletul.

„Ieri dimineață râdeam cu o prietenă care spunea «serios, dar cum voi trece peste concertul meu în LA mâine seară fără să spun întregului public că sunt însărcinată». Până ieri după-amiază îmi era teamă să susțin concertul fără să stric ceva. După ce am făcut a treia ecografie, medicii mi-au spus că inima bebelușului s-a oprit. În această dimineață simt că nu am control asupra emoțiilor. Poate o să regret că postez asta sau poate nu. De fapt, nici nu știu.”,  a scris Jessie J pe Instagram.

Gestul artistei de a împărtăși un moment trist din viața sa atât de deschis cu publicul său a avut un impact puternic asupra celor ce o admiră. Sentimentele prin care probabil trece artista în aceste clipe sunt teribile, iar ea, printre lacrimi, și-a găsit puterea să vorbească și să-și așterne sufletul în cuvinte.

Pe lângă faptul că a decis să fie atât de sinceră, Jessie J a mai luat o hotărâre poate șocantă pentru apropiații săi. Urma să susțină un concert și chiar dacă este distrusă de cele întâmplate, va urca pe scenă oricum. Artista simte că muzica și experiența din fața publicului său o va ajuta în aceste momente, când singura sa alinare este că într-o zi își va îndeplini visul să devină mamă.

Jessie J a decis să aducă un copil pe lume de una singură

Poate că vestea că Jessie J a fost însărcinată a fost șocantă pentru cei mai mulți dintre fanii săi, mai ales că artista nu s-a afișat niciodată la brațul unui partener. Ei bine, aceasta a dezvăluit că a apelat de inseminarea artificială pentru a-și vedea visul devenit realitate. Nu s-a temut să ducă această responsabilitate de una singură, dar iată că viața i-a oferit o lovitură dificilă atunci când se aștepta mai puțin.

„Deci, în loc de un discurs emoționant în lacrimi încercând să-mi explic starea, acest lucru mă face să mă simt mai în siguranță. Am decis să am un copil singură. Pentru că știu că este tot ce îmi doresc și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi avea din nou. Sunt încă în stare de șoc, tristețea este copleșitoare. Dar știu că sunt puternică și știu că voi fi ok”, a mai adăugat artista.

Etichete: