Redactia.ro
Home » Știri » L-a crezut mort, dar el trăia într-o altă țară. Relația Angelei Similea cu fostul soț

L-a crezut mort, dar el trăia într-o altă țară. Relația Angelei Similea cu fostul soț

GALERIE FOTO (2) Angela Similea

Angela Similea a fost căsătorită a doua oară cu Sorin Movileanu, un instrumentalist de excepție. El s-a mutat acum mulți ani în Belgia, iar cântăreața a crezut ani la rândul că el este, de fapt, mort.

Cum s-a cunoscut Angela Similea cu fostul soț

Sorin Movileanu a făcut mai multe dezvăluiri despre fosta sa soție, Angela Similea, iar cuvintele pe care le-a avut de spus la adresa acesteia nu au fost unele de laudă.

Fostul soț al Angelei Similea a povestit cum s-au cunoscut. Amândoi fiind muzicieni, s-au întâlnit la un turneu al lui Horia Moculescu. Au stat la povești și au jucat cărți, iar între ei a început să se înfiripeze o poveste de dragoste.

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a dezvăluit Movileanu.

Ce relație avea Angela Similea cu fostul soț

Angela Similea și Sorin Movileanu au avut împreună un fiu, iar după divorț tatăl lui nu a mai știut de el. Mai mult decât atât, fostul soț al Angelei Similea a spus că aceasta nu a fost fidelă niciunui partener al său.

Sorin Movileanu a acuzat-o pe cântăreață că este o femeia rea, iar mama acesteia a fost chiar și mai rea.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea…Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a povestit Sorin Movileanu despre artistă.

„Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru, Titus Munteanu, si cu Marcel Dragomir!”, povestea Sorin Movileanu, fostul sot al marii canterete, despre infidelitatile Angelei.

Sorin Movileanu
Sorin Movileanu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: