Redactia.ro
Home » Monden » Lady Gaga, cu burtica la vedere! Însărcinată sau doar plinuță?

Lady Gaga, cu burtica la vedere! Însărcinată sau doar plinuță?

GALERIE FOTO (9) Lady Gaga

Faimoasa Lady Gaga a avut o apariție de senzație în urmă cu câteva zile, după ce paparazzi americani au surprins-o la cumpărături alături de iubitul său. Un lucru care i-a șocat pe fanii acesteia a fost faptul că artista a luat câteva kilograme în plus.

Lady Gaga, apariție șocantă! Va deveni mămică sau doar a luat câteva kilograme în plus?

Publicul larg era obișnuit să o vadă pe covorul roșu, pășind ca o divă, îmbrăcată în ținute extravagante, în rochii lungi, plină de eleganță, dar nu așa! Lady Gaga în vârstă de 34 de ani și-a șocat fanii cu ultima apariție, după ce paparazzi americani au surprins-o la cumpărături alături de iubitul său, Michael Polansky.

Deținătoare a unui OSCAR, Lady Gaga a fost fotografiată într-un maiou alb, scurt, fără sutien, iar în partea de jos purta o pereche de colanți mulați, care îi scoate în evidență surplusul de piele, probabil dobândit pe timpul pandemiei de coronavirus.

Trebuie să precizăm faptul că artista s-a simțit întodeauna bine în pielea ei, indiferent cum a fost fotografiată de paparazzi.

Lady Gaga, cea mai șocantă apariție în fața publicului

În 2011, vedeta a apărut la o emisiune britanică, fiind îmbrăcată într-o vestimentație parcă dintr-un film horror.

La începutul show-ului, Lady Gaga, a cântat ascunsă într-un confesional, cu mulți dansatori în jur, ulterior ieșind treptat în fața publicului arâtând o costumație șocantă.

Artista purta o rochie neagră, iar pe umeri avea prins un bust fără cap, pentru a reda impresia celorlalți că își ține în mână propriul cap.

După ce dispărut de pe scenă pentru câteva clipe, Gaga s-a reîntors pe scenă și a dansat alături de colegii săi.

De asemenea, aceasta nu este singura apariție șocantă a vedetei Lady Gaga. La gala MTV Video Music Awards din 2010, aceasta a purtat o rochie creată din carne crudă, fiind realizată de designerii Franc Fernandez și Nicola Formichetti.

Această ținută a fost conservată cu ajutorul unor metode speciale pentru a nu se strica. Potrivit vedetei, a purtat această creație pentru că a vrut să facă o declarație publică „I m not a piece of meat”, adică nu sunt o bucată de carne.