Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi, detalii despre cel de-al treilea copil. Vedeta este pregătită să devină din nou mamă

Laura Cosoi, detalii despre cel de-al treilea copil. Vedeta este pregătită să devină din nou mamă

Laura Cosoi detalii despre cel de-al treilea copil

Proaspăta mămică Laura Cosoi, a făcut o declarație care a șocat pe toată lumea. Vedeta a anunțat că este pregătită să aibă cel de-al treilea copil, menționând că și-a dorit dintotdeauna să aibă o familie numeroasă.

Laura Cosoi detalii despre cel de-al treilea copil. Vedeta este pregătită să devină din nou mamă

Chiar dacă abia a născut, Laura Cosoi se gândește deja la al treilea copil. Deși inițial a declarat că nu îi este ușor cu doi copii, Laura a menționat că și sotul ei își dorește o familie numeroasă.

Cu toate acestea, cei doi vor aștepta ca Vera să meargă la creșă, pentru a avea mai mult timp pentru al treilea bebeluș al cuplului.

Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea”, a mărturisit Laura Cosoi într-o emisiune TV.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară

Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară la mijlocul lunii august. Aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Vera. Momentan, cei doi părinți se pregătesc pentru marele eveniment, și anume creștinarea micuței.

Potrivit acesteia, evenimentul va avea loc în afara Bucureștiului, în natură, iar alături de ei vor fi doar persoanele apropiate.

Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire. Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia”, a mai spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi, în vârstă de 38 de ani s-a căsătorit în 2015 cu Cosmin Curticăpean, cu care și-a întemeiat o familie frumoasă. Cei doi au împreună două fetițe minunate și în viitorul apropiat își doresc și un băiețel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: