Redactia.ro
Home » Monden » Laura Giurcanu, surprinsă în ipostaze controversate alături de un coleg din echipa Faimoșilor. Andreea Tonciu a criticat-o dur

Laura Giurcanu, surprinsă în ipostaze controversate alături de un coleg din echipa Faimoșilor. Andreea Tonciu a criticat-o dur

GALERIE FOTO (2)

După cearta cu CRBL, Andreea Tonciu continuă să aibă dispute dure cu coechipierii săi faimoși. De data aceasta în vizorul său a fost Laura Giurcanu, pe care a criticat-o după ce a surprins-o în apă cu unul dintre ceilalți membri ai echipei lor. Acest lucru i s-a părut de neacceptat, așa că și-a exprimat imediat punctul de vedere.

Laura Giurcanu, surprinsă în ipostaze controversate alături de un coleg din echipa Faimoșilor. Andreea Tonciu a criticat-o dur

Competiția „Survivor România” abia a început, dar între concurenți au apărut deja dispute serioase. Andreea Tonciu s-a certat destul se rău cu CRBL în cadrul ultimei ediții, după ce l-a acuzat că a pus la cale un complot prin care a urmărit eliminarea prietenei sale, Roxana Ciuhulescu. Cei doi și-au adresat cuvinte dure, au ridicat tonul, dar certurile nu pare că s-au oprit aici.

Andreea a fost mereu o persoană deosebit de sinceră, care nu s-a sfiit să-și exprime opinia atunci când a fost deranjată de ceva. După disputa cu CRBL, în vizorul său a fost Laura Giurcanu, care a fost surprinsă în timp ce a petrecut mai multe ore alături de unul dintre colegii săi în apă.

Brunetei nu i s-a părut că acest lucru este potrivit, cu toate că viața privată a colegilor săi nu ar trebui să o privească. Bărbatul în cauză ar fi TJ Miles, cunoscut pentru activitatea sa pe platforma TikTok, unde reușește mereu să ajungă viral.

Problema Andreei Tonciu a fost că Laura a făcut acest lucru, cu toate că acasă în România ar avea un iubit.

Tonciu: Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.

Laura Giurcanu nu a acceptat acest punct de vedere, ba chiar i-a răspuns pe măsură Andreei. I-a spus că este liberă să-și petreacă timpul cu oricare dintre coechipierii săi, mai ales că acest aspect nu ar trebui să o intereseze pe brunetă.

Giurcanu: Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu Tj și cu CRBL și cu cine vreau eu.

Laura Giurcanu a fost înșelată

Acuzațiile Andreei Tonciu vin la doar câteva luni după ce Laura Giurcanu a povestit în mod public că a fost înșelată de iubitul său. Acest lucru s-a întâmplat în octombrie 2021, iar ea a adresat subiectul cu multă sinceritate. A descoperit totul în mediul online, după ce a văzut o poză cu partenerul său și o altă domnișoară.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: