Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, decizie neașteptată după declarațiile despre divorț ale Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf, decizie neașteptată după declarațiile despre divorț ale Anamariei Prodan

După ce divorțul de Anamaria Prodan a fost confirmat în mod oficial, iar relația lui cu iubita, Corina C, a devenit publică prin intermediul fotografiilor care au apărut în presă, Laurențiu Reghecampf s-a abținut de la declarații referitoare la acest subiect. În timp ce soția sa îi lua apăra în fața oamenilor care-l învinuiau pentru faptul că și-a părăsit familia, antrenorul se pare că a preferat să părăsească căminul conjugal. Astăzi, a luat o decizie surprinzătoare.

Anamaria Prodan acceptă divorțul și-și dorește ca procesul să fie unul cât mai rapid

În cele din urmă, impresara de fotbal și-a pierdut răbdarea și a hotărât să vorbească pentru prima oară deschis despre familia sa și situația cu care se confruntă. Chiar dacă este o femeie deosebit de puternică și mândră, care a muncit din greu pentru viața pe care o are acum, și-a arătat în fața oamenilor slăbiciunile și și-a deschis sufletul. Deși nu și-a atacat direct fostul partener, declarațiile sale au fost foarte dureroase.

Astfel, Anamaria și-a prezentat poziția față de cele întâmplate în ultimele luni. Se simte umilită de cel care îi este încă soț, mai trădată ca niciodată, așa că nu este dispusă să treacă peste greșelile acestuia. Singura sa dorință este ca divorțul să se termine cât mai rapid, iar soțul său să fie bine și să nu se abată de la drumul spre succes pe care l-a parcurs atât de bine până acum. Imaginea de familie exemplară pe care a construit-o în cei 13 ani de mariaj a fost distrusă în doar câteva săptămâni de relația extraconjugală a lui Reghecampf, iar cei care suportă repercursiunile sunt chiar copiii lor.

„Până în ziua în care acest divorț era încheiat, trebuia să aibă decență ca bărbat. Am avut o discuție cu soțul meu în care îmi spunea că ea, Corina, nu și-a dorit niciodată să apară în presă. […] Nu mai are ce să caute între noi. Greșelile lui Laurențiu au fost explicate de vreo 200 de prieteni comuni, arătat, explicat, venit, cerut iertare, de foarte multe ori iertat. Cu toate astea, umilința nu poate merge la infinit”, a declarat aceasta pentru Cătălin Măruță.

Laurențiu Reghecampf a făcut un gest neașteptat după apariția Anamariei Prodan la televizor

În ciuda faptului că nu a apărut în mediul public pentru a-și explica acțiunile sau pentru a oferi un răspuns soției sale, Laurențiu Reghecampf nu a rămas indiferent la declarațiile acesteia. Astfel, la doar o lună după ce a devenit prezent în mediul online, antrenorul a decis să-și închidă conturile de pe rețelele de socializare.

Amintim că în luna Septembrie acesta și-a făcut cont de Instagram, unde a fost destul de activ în această perioadă. Pe lângă pozele cu copiii săi, Laurențiu posta și imagini din viața de zi cu zi, fără însă să se afișeze alături de noua sa parteneră. Astăzi pagina a fost închisă fără nicio explicație publică, iar cei care au urmărit scandalul în care a fost implicat așteaptă cu sufletul la gură câteva declarații ale antrenorului.

„Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă. Nu vreau să-l iert!Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin.”, a încheiat soția acestuia în cadrul aceleiași emisiuni.

Etichete: