Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, petrecere de milioane pentru micuțul Liam. Tort cu cinci etaje, iar invitat special Costel Biju. FOTO

Laurențiu Reghecampf, petrecere de milioane pentru micuțul Liam. Tort cu cinci etaje, iar invitat special Costel Biju. FOTO

GALERIE FOTO (5)

Laurențiu Reghecampf a dat o petrecere pe cinste pentru băiatul lui, Liam. Micuțul a fost creștinat, duminică 25 septembrie 2022, iar evenimentul a continuat la o locație de lux, alături de prietenii și familia celebrului antrenor de fotbal. Iată cum a arătat botezul micuțului Liam.

Laurențiu Reghecampf, petrecere de milioane pentru Liam

Laurențiu Reghecampf a pregătit o petrecere de milioane pentru Liam, băiatul lui cel mic. Acesta a fost botezat, duminică, 25 septembrie 2022, iar evenimentul a avut loc într-o locație de lux, alături de familie și de prietenii apropiați. Petrecerea a fost una pe cinste, distracție multă și voie bună, în ciuda incidentului nefericit prin care a trecut cunoscutul antrenor de fotbal, săptămâna trecută. Se pare că Reghecampf și Corina Cauciuc și-au dorit să nu lipsească nimic de la botezul băiețelului lor, așa că au făcut totul ca la carte.

Din imaginile postate în mediul online, se poate observa cu ușurință că Laurențiu Reghecampf și partenera lui de viață au ales un tort minunat pentru Liam, cu cinci etaje și foarte frumos aranjat, așa cum rar mai vezi. Cât despre muzică, aceștia l-au avut invitat special și pe Costel Biju, cel care a încins atmosfera spre dimineață. Reghecampf și invitații lui s-au distrat de pomină la botezul micuțului Liam. Acesta și iubita lui au dansat împreună, fie pe melodiile lui Biju, fie pe cele clasice. Antrenorul de fotbal a sărutat-o cu foc pe mama băiatului său, chiar de față cu toată lumea.

Bineînțeles că, manelistul Costel Biju nu a fost singurul invitat să cânte la botezul lui Liam. La un moment dat, Corina Caciuc i-a făcut o dedicație lui Laurențiu Reghecampf, care a sunat chiar așa: ”De te-ar bate, neică, bate / Dragostile mele toate / Dragostile mele toate / Șaraiman și șaraiman”. Iubita antrenorului a cântat cu patos această piesă, iar întâmplare face că dedicația a venit la scurt timp după scandalul violent cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, scandal de zile mari cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a avut parte de un scandal de zile mari cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au lovit și îmbrâncit în mijlocul străzii, în timp ce erau filmați. Apoi, au ajuns la Poliție, unde s-au acuzat reciproc. Impresara susține că totul a început de la Reghecampf, iar antrenorul spune că scandalul a început din cauza fostei partenere.

”(…) Nu l-am văzut în viața mea în situația în care este acum. I-am și spus: `Cum poți să apari așa în fața copilului, în fața noastră. Cum poți să faci nenorocirile pe care le faci?!` Am înregistrat tot din prima clipă, până în ultima. Cunoscându-l că-i beat, eu știam ce urmează. Finul meu era în mașină, abia mă adusese.

Când a văzut că s-a repezit la mine și a început să înjure pe stradă. A tras de mine. I-a spus și el: `Băi, oprește-te, oprește-te Laur`. M-a împins. Împins așa… m-a luat de cap, de gât, de ochi. Doamne! Ziceai că este turbat. Un alt om. Eu nu am putut să cred vreodată că un anturaj poate schimba un om în asemenea hal”, spunea Anamaria Prodan, conform Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: