Redactia.ro
Home » Monden » Legătura neștiută dintre Andra Măruță și Alin Sălăjean de la Survivor România! Cum s-au cunoscut cei doi

Legătura neștiută dintre Andra Măruță și Alin Sălăjean de la Survivor România! Cum s-au cunoscut cei doi

GALERIE FOTO (2) Legătura neștiută dintre Andra Măruță și Alin Sălăjean de la Survivor România! Cum s-au cunocut cei doi

Alin Sălăjean de la Survivor România și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apare alături de artista Andra Măruță. Iată ce relație este între cei doi. 

Legătura neștiută dintre Andra Măruță și Alin Sălăjean de la Survivor România! Cum s-au cunoscut cei doi

Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România, a fost mult timp prezentator de evenimente, astfel că, așa a fost posibilă și întâlnirea cu soția lui Cătălin Măruță. Bărbatul a postat pe contul lui de socializare o imagine, surprinsă pe scenă, alături de Andra, de la prezentarea zilelor orașului Câmpia Turzii.

Sporitivul nu a scris mai multe, ci doar le-a dat o explicație fanilor săi: ”Prezentatorul zilelor municipiului Câmpia Turzii!!”.

Legătura neștiută dintre Andra Măruță și Alin Sălăjean de la Survivor România! Cum s-au cunocut cei doi

De asemenea, fostul concurent de la Survivor a postat o fotografie și în compania marelui actor Florin Piersic, într-un aeroport: ”Zborul care îmi va rămâne în inimă toată viața”, a scris Alin în dreptul imaginii.

Alin Sălăjean a participat la Survivor România 2021. Războinicul a fost nevoit să părăsească competiția din motive medicale și să se întoarcă acasă, în România, la familie și proiectele sale. Alin Sălăjean este în prezent politician. El a fost consilier local la Câmpia Turzii în mandatul 2012-2016 și a fost anunțat din partea Particului Verde și la alegerile din 2020 pentru postul de primar, însă până la urmă nu a mai ajuns pe liste. După ce a părăsit politica, el a lucrat la un post de televiziune local ca realizator de televiziune.

Cine este Războinicul Alin

Războinicul de la Kanal D este în vârstă de 35 de ani. În prezent, lucrează ca prezentator de evenimente, este căsătorit și locuiește la Cluj. În trecut, a lucrat pentru postul local Antena 1, acolo unde prezenta emisiunea Fresh Matinal. De asemenea, a mai prezentat și o emisiune la un post de radio din Cluj.

Vede acest concurs ca pe o competiție dusă la nivel psihologic. Își dorește să demonstreze că o minte ascuțită și un psihic de fier pot face minuni, chiar dacă nu ai o pregătire de sportiv de performanță.

Până să părăsească competiția Survivor România, Cătălin Moroșanu a avut un conflict spontan cu Alin Sălăjean, după ce un gest făcut de prezentator l-a scos din sărite pe sportiv. Concret, Alin l-a ales pentru duel pe fostul luptător, moment în care „Moartea din Carpați” și-a ieșit din fire. Cătălin Moroșanu i-a reproșat adversarului său că nu a ales un Faimos pe măsura lui, Alin Sălăjean fiind mai scund și mai slab decât acesta.

Moroșanu: ”Alegeți pe cineva pe măsura ta, Buturugă mică. Dacă te prind la forță, te distrug! Dacă te credeai bărbat îl luai pe ăsta(Culiță)! ”

Alin: ”Aleg pe oricine. E strategia nostră!”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.