Redactia.ro
Home » Știri » LOVITURĂ DURĂ! Dezvăluirea bombă făcută de soția lui Nicușor Dan în această dimineață

LOVITURĂ DURĂ! Dezvăluirea bombă făcută de soția lui Nicușor Dan în această dimineață

Nicușor Dan

Nicușor Dan vrea să preia fotoliul de la primăria Capitalei și este unul dintre cei mai de temuți rivali ai Gabrielei Firea. Părerile sunt împărțite când vine vorba despre Nicușor Dan dacă este sau nu un bun gospodar.

Soția lui Nicușor Dan a rupt tăcerea în această dimineață

Nicușor Dan are o relație cu Mirabela Grădinaru, care ocupă o funcție de conducere în cadrul unei companii auto din România, iar cei doi au împreună o fetiță. Se știu foarte puține lucruri despre relația celor doi, însă soția lui Nicușor Dan pare că îi este aproape, mai ales acum în momentele grele.

„S-au scris multe despre Nicusor și totuși prea puține, daca este să mă gândesc la ce reprezintă Nicusor pentru Romania. Nu voi face lista realizărilor lui, vă las pe voi să o faceți, dar voi scrie câteva rânduri despre ce înseamnă Nicusor pentru familia noastră, despre bucuria de a-l avea că partener de viață și tata al fetiței noastre. Cu Nicusor fiecare zi este una deosebita, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescenta atunci când stam la masa, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah și cărți, cu cate o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă daca avem bagajele pregătite și ne urcam în șînă, fară să știm destinația finală.

Mirabela Grădinaru a vorbit și despre cât de importantă este iubirea într-o relație

,,Nicușor m-a învățat « iubirea necondiționată » și, fară să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetiță noastră. Nicusor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez. Cu Nicusor am căutat stațiuni mai puțin cunoscute turiștilor, în Grecia, până la 4 dimineața, am făcut matematica pe plaja în Vama Veche și am mers la meciuri pe stadion, stand la peluza. Dar tot cu Nicușor am căutat locuință, grădiniță și bona pentru Aheea, sau medici, atunci când a fost cazul. Nicusor este acel membru al familiei pe care țoață lumea îl iubește, îl respecta și-l apreciază, și asta nu pentru ceea ce face el în viață publica, ci pentru iubirea cu care ne-nconjoara și pentru modul în care relaționează că fiu, frate, nepot, verișor, prieten, tata și partener. Tot el ne reamintește, zi de zi, să fim recunoscători pentru șansă de a fi sănătoși și de a fi împreună, să nu uitam să ne bucuram de viață și de tot ce ne oferă ea.”, a precizat soția lui Nicușor Dan.

 

De cealaltă parte și Gabriela Firea are o viață fericită alături de primarul Florentin Pandele, care o susține și pe care o numește Albinuța.

Loading...