Redactia.ro
Home » Știri » Mădălin Ionescu a răbufnit! „E inimaginabil cât de mult poate să doară”

Mădălin Ionescu a răbufnit! „E inimaginabil cât de mult poate să doară”

GALERIE FOTO (2) Mădălin Ionescu a răbufnit! „E inimaginabil cât de mult poate să doară”

Mădălin Ionescu izbucnit în mediul online, după ce soția lui a izbucnit în lacrimi la Survivor România. „E inimaginabil cât de mult poate să doară”

Mădălin Ionescu a postat un mesaj tăios pe Instagram. Prezentatorul a reacționat după ce soția lui a izbucnit în lacrimi la TV, la Survivor România. Este evident că vedetei îi este foarte greu fără familia ei.

Și-a propus să își testeze limitele, însă suportă cu greu depărtarea de familie.

“Eu deja cred că sunt printre primii care se trezesc. Mă chinuie foarte tare și dorul de casă, mi-a foarte dor de cea mică… Mi se pare că nu mai rezist fără ea. De fiecare dată… deci, pe tot parcursul zilei, pentru că avem foarte multe de făcut, încerc să mă abțin, dar mi-e foarte dor de Petra și de Mădălin.”

Nu și-a dat seama ce presupune această competiție cu adevărat! Abia când a ajuns în Republica Dominicană, Cristina Șișcanu a realizat cât de greu îi va fi! Nu are deloc contact cu cei de acasă! Cea mai grea este distanța față de fiica ei, Petra!

“Noi tot timpul am fost împreună, nu am stat despărțiți atât de mult timp și când îmi dau seama că au trecut doar câteva zile și că mai trebuie să stau foarte mult. Nici nu știu cum reacționează. Eu, nefiind lângă ea, nu știu dacă plânge după mine și lucrul ăsta mă omoară. Nu vreau să sufere deloc”, a povestit Cristina Șișcanu la “Survivor România”, emisiunea Kanal D.

Mădălin Ionescu nu a mai putut să tacă!

Era de așteptat ca Mădălin Ionescu să nu rămână rece la reacția soției lui. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că și pentru el este greu că nu poate vorbi cu soția sa, că nu îi poate alina durerea. Astfel, el a publicat un mesaj pe Instagram, prin care își strigă supărarea. De altfel, el este cel care administrează conturile soției sale pe rețelele de socializare. Nu de puține ori, a fost nevoit să răspundă la comentarii răutăcioase adresate femeii pe care o iubește.

“E inimaginabil cât de mult poate să doară incapacitatea de a comunica cu cei dragi. Cum să-i spun soției mele că Petra e bine? E aproape paralizantă această neputință de a șterge lacrimile persoanei iubite, de a o mângâia, de a-i conferi alinare. Știu… Unii vor spune: Cine a pus-o?

Alții, așa cum am văzut, se gândesc că a făcut acest pas pentru bani și că trebuie să suporte dacă a intrat în joc. Nu! Nu a făcut-o pentru bani. Am spus-o. Multumim Lui Dumnezeu, avem cu ce trăi. Putea să stea lângă noi, acasă, fără probleme. Cristina nu și-a propus să câștige marele premiu, ci să-și testeze limitele.

Mai sunt și alte rațiuni, altele decât cele financiare despre care nu pot vorbi în locul ei. Indiferent de motive, imposibilitatea de a fi lângă ea când plânge, mă tulbură enorm. Atât ! @survivorromania.oficial @kanald” este mesajul postat de Mădălin Ionescu pe contul oficial de Instagram al Cristinei Șișcanu.

Mădălin Ionescu Postare Instagram
Mădălin Ionescu Postare Instagram
Loading...