Redactia.ro
Home » CLICK » Mădălin Ionescu, „desfigurat” pe rețelele de socializare. De unde provin vănătăile

Mădălin Ionescu, „desfigurat” pe rețelele de socializare. De unde provin vănătăile

Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu și-a șocat fanii internauți cu o postare de pe rețelele de socializare. Acesta apărea în imaginea respectivă plin de vânătăi și cu fața tumefiată, ceea ce i-a alertat pe fani. Ce pățise fostul prezentator TV?

Mădălin Ionescu a creat isterie în mediul online

Este unul dintre cele mai urmărite personaje de pe rețelele de socializare, iar cea mai recentă postare a lui a reușit să ceeze isterie în rândul fanilor internauți. Este vorba de o fotografie în care Mădălin apărea cu vânătăi în jurul ochilor și nasului.

După cum era de așteptat, fanii s-au întrebat ce i s-a întâmplat și, mai ales, cine l-a agresat. Numai că totul s-a dovedit o farsă a fostului prezentator. Pesemne, fiica sa cea mică, Petra, a experimentat fardurile pe chipul tatălui ei.

Așa a ajuns Mădălin vânăt pe toată fața. “Da… nasol! Știu! Eu sunt ăsta… Zici ca am fost bătut o săptămână. Am rămas șocat cand m-am văzut în oglindă. Persoana care m-a desfigurat este… Petra. Da… E în faza «»make-up artist» .😀😜 Machiaj profesionist, ce să mai vorbim ?! @iamprincesspetra”, a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de Instagram.

Vedeta TV, un tătic activ

Amintim că Mădălin este un tată implicat în viața copiilor lui. El are o fetiță, în vârstă de trei ani, din mariajul cu Cristina Șișcanu, dar și alți doi. Pentru Petra, Mădălin Ionescu a renunțat la televiziune, dorindu-și să stea alături de fiica lui primul an de viață. El este văzut adesea în compania mezinei, implicându-se cât se poate de mult în creștere ei.

Mădălin Ionescu are, însă, și alți doi copii, proveniți din primul lui mariaj, cel cu Mihaela Coșerariu. Ștefania este deja majoră și independentă, anul acesta mutându-se din casa vedetei TV în propriul apartament. Iar micuțul Felix, care este de asemenea adolescent, locuiește tot în casa vedetei TV.

Loading...