Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mama care și-a injectat cu botox fetița de opt ani. Cum explică femeia gestul ei

Mama care și-a injectat cu botox fetița de opt ani. Cum explică femeia gestul ei

GALERIE FOTO (3) Fetita imjectata cu botox

O mamă din SUA a ținut primele pagini ale ziarelor internaționale, în urmă cu câțiva ani, după ce și-a injectat fetița de opt ani cu botox. Motivul uluitor pentru care femeia făcea acest lucru, în timp ce fiica sa se plângea de durere.

Mama care și-a injectat cu botox fetița de opt ani. Cum explică femeia gestul ei

Kerry Campbell, o mamă din California a uimit o lume întreagă cu fapta ei. Ea își injecta, adesea, fetița cu botox, în timp ce copila se plângea de durere. Totul pentru că mamei i s-a părut că cea mică avea riduri pe față când zâmbea și voia să o înscrie la un concurs de frumusețe potrivit știrileprotv.ro.

Femeia nu făcea doar asta, o ducea pe cea mică și la saloanele de înfrumusețare, pentru a o epila cu ceară pe picioare.“Pentru ca are deja opt ani si a inceput perioada pubertatii, i-a crescut par pe picioare, iar asta e inadmisibil la concursurile de frumusete”, a declarat Kerry, mama fetitei. Pe lângă toate acestea, Kerry avea grijă ca minora să fie machiată, dată cu ojă și cu părul coafat.

Femeia a intrat în atenția oamenilor legii. Este totul o făcătură?

Tânăra mamă a fost trasă la răspundere de oamenii legii, iar fetița sa a fost preluată de Protecția Copilului. De altfel ea și-a cerut scuze pentru gestul său, într-un interviu pentru The Sun, publicația care a dezvăluit cazul.

”Nu pot să exprim în cuvinte cât regret. Am să vorbesc cu un terapeut despre obsesia mea de felul cum arăt, astfel încât să nu mai pun egal între nesiguranța mea și felul în care arăta ea. Sincer, am crezut că o ajut. Regret că am făcut asta. Vreau să fiu o mamă bună și am o relație apropiată cu fiica mea. Niciodată nu am vrut să-i fac rău lui Britney. Ceea ce s-a întâmplat este devastator pentru mine. Acum realizez ce s-a întâmplat”, a explicat mama.

Presa internațională mai crede că această poveste a fost inventată, deoarece The Sun este o publicație tip tabloid. Nu există dovezi care să ateste existența lui Kerry Campbell și Britney, fiica ei. Cele două nu apar înscrise la concursul de frumusețe pentru care mama o pregătea pe cea mică, Kerry nu are cont de facebook, iar la saloanele de înfrumusețare nu este numele său.