Redactia.ro
Home » Știri » Mama Luizei Melencu, sfâșiată de durere la reconstituirea crimei fiicei sale

Mama Luizei Melencu, sfâșiată de durere la reconstituirea crimei fiicei sale

GALERIE FOTO (4)

Ieri, a avut loc cea de-a doua zi a reconstituirii crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă a fost dus pe traseul pe care presupune că a mers atunci când și-a comisprima crimă. De pe margine, mama Luizei Melencu a asistat sfâșiată de durere la reconstituirea crimei fiicei sale.

Mama Luizei Melencu și-a strigat durerea

Gheorghe Dincă și-a refăcut, ieri, traseul din ziua în care a răpit-o pe adolescenta de 18 ani, Luiza Melencu. Mama fetei, bunica, dar și o mătușă, au participat, de asemenea, la acest eveniment care va figura drept probă la dosar.

Deși au fost ținute după banda galbenă a poliției, rudele fetei au țipat de pe margine, în speranța că Gheorghe Dincă va conștienta durerea pe care le-a pricinuit-o. Timp de mai multe ore, toate camerele de filmat ale televiziuniunilor le-au urmărit disperarea rudelor.

mama Luizei Melencu

Mama Luizei Melencu a plâns în continuu și a mărturisit că de când i-a dispărut fiica, aceasta a fost cea mai grea zi din viața ei. Nu o dată, femeia a încercat să se apropie de Dincă pentru a-i reproșa cele întâmplate cu fiica sa.

Bunica fetei și-a jelit nepoata ca la înmormântare

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea.ro, bunica fetei și-a jelit nepoata cu vorbe, ca și când ar fi la înmormântarea fetei. „Maică, frumusețea mea, ce gânduri aveai! Unde să te mai căutăm, maică?!”, striga bunica Luizei Melencu.

mama Luizei Melencu
Femeia, sfâșiată de durere

Bunicul fetei a vrut să-l lovească pe Dincă

La un moment dat, bunicul fetei a luat o bucată de lemn în mână pentru a o arunca spre inculpat. Din fericire, a fost oprit la timp, de către forțele de ordine. ”Dacă nu-l aruncați, trebuie să vă pun la pământ”, l-a avertizat un jandarm.

Citește și Gheorghe Dincă i-a înfuriat pe deținuți. Aceștia l-au amenințat cu moartea

Loading...