Redactia.ro
Home » Monden » Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei. Cum este viața artistei acum

Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei. Cum este viața artistei acum

GALERIE FOTO (4) Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei

Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei. Interpreta de muzică populară și-a pierdut soțul în urmă cu doi ani, după ce acesta a pierdut lupta cu cancerul de colon. Deși au trecut doi ani, intepreta de muzică populară nu poate conștientiza faptul că partenerul său de viață nu mai este alături de ea. Cum se simte artista acum?

Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei. Cum este viața artistei acum

Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei. Viața Mariei Cârneci s-a schimbat radical în urmă cu doi ani, când soțul său s-a stins din viață. Partenerul cu care și-a petrecut mai mult din jumătate din viață a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul de colon. Într-un interviu, interpreta de muzică populară a vorbit despre faptul că nu poate trece peste moartea lui Giani. Bărbatul i-a fost alături în toate momentele importante din viață, dar în ultimii doi ani a fost nevoită să învețe să trăiască fără el. Soțul artistei s-a luptat mult timp cu boala cumplită, iar în 2019, trupul lui a cedat.

De atunci, cântăreața suferă după partenerul ei. „Dorul de părinți, sau de copii, sau de jumătatea ta, dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e ac și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri. Nu ai cum, nu se poate! Viața mea nu o să mai fie cum a fost, pentru că după atâția ani de conviețuire cu un om de mare caracter și de mare omenie, nu ai cum să …. poate uit că mă mai iau cu treaba, o jumătate de oră, o oră, dar urma din suflet va rămâne veșnic. Oricât m-ar încuraja prietenii și familia, sunt lucruri care se pot uita, sunt lucruri care rămân pe veci în suflet. Fără el nu mai pot fi cum am fost!”, a spus, cu emoție în glas, Maria Cârneci, pentru Antena Stars.

Cine îi alină suferința

Maria Cârneci reușește cu greu să nu se mai gândească la soțul său și la durerea pe care moartea acestuia i-a provocat-o. Cu toate astea, nepoțelele sale sunt cele care reușesc să o bucure pe artistă, mai ales că una dintre ele îi seamănă foarte mult soțului ei. „Și când sunt la o emisiune sau la un concert îmi vine dor de el, pentru că mă însoțea peste tot. Nu am cum să uit, e ceva care face parte din sufletul meu, din ființa mea și nu am cum. Am noroc că am două prințese, iar una dintre ele seamănă leit cu soțul meu și cu mama soțului meu. Le privesc minute în șir și îmi alin dorul de ei”, a mai spus artista. Chiar dacă Giani a murit în 2019, acesta nu i-a apărut niciodată în vise Mariei Cârneci.

Romulus Petrescu i-a fost alături Mariei Cârneci vreme de 36 de ani și i-a dăruit acesteia un băiat, Edi. Artista s-a considerat mereu o femeie extrem de norocoasă pentru că avea alături de ea un asemenea bărbat care o sprijinea necondiționat în muzică. „Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători. În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară”, declara artista în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: