Redactia.ro
Home » Monden » Mariah Carey e la fel de spectaculoasă, deși s-a îngrășat. Cum a mers îmbrăcată la film cu iubitul ei mai tânăr

Mariah Carey e la fel de spectaculoasă, deși s-a îngrășat. Cum a mers îmbrăcată la film cu iubitul ei mai tânăr

GALERIE FOTO (6)Mariah Carey

Mariah Carey a fost fotografiată recent alături de iubit, un bărbat cu 14 ani mai tânăr decât ea. Zâmbitoare, a părut că se simte tare bine în preajma partenerului și mai ales, în pielea ei, asta deși este evident că a luat mult în greutate. Iată fotografiile cu cei doi.

Mariah Carey poartă ținute strâmte, deși a luat în greutate. Cum a mers îmbrăcată la film cu iubitul ei mai tânăr

Deși este evident că a luat în greutate, diva pop în vârstă de 53 de ani a optat pentru o ținută strâmtă. Mai exact, o rochie scurtă, neagră, pe care este scris „BRO” cu paiete, încălțări cu toc înalt și niște ciorapi negri, iar părul și l-a lăsat desprins, să îi cadă pe umeri. Încălțămintea purtată de ea costă peste 1300 de dolari, a scris Page Six.

Iubitul cântăreței, pe de altă parte, a ales să poarte o ținută mai degrabă casual, o pereche de jeanși deschiși la culoare, o geacă neagră din piele și sneakerși albi.

Artista și partenerul ei au mers la film, la pelicula „Bros”, scrisă de Eichner și Nicholas Stoller. Acesta e primul proiect cinematografic cu o distribuție principală formată numai din persoane LGBTQ, care joacă roluri heterosexuale. După cum se știe deja, și Mariah Carey este o susținătoare a comunității LGBT. Ea a purtat de asemenea și o jachetă în culorile LGBT.

Mariah Carey
Sursa foto: Profimedia
Sursa foto: Profimedia
Sursa foto: Profimedia

Cine este iubitul lui Mariah Carey

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)


Asemenea lui Mariah Carey, și Bryan Tanaka este destul de cunoscut în domeniul lui. Bărbatul este dansator, coregraf și director de creație de profesie. El și Mariah Carey s-au cunoscut în 2006, când tânărul era dansator în cadrul turneului divei, Adventures of Mimi. O relație au început însă mult mai târziu, în 2016. Încă de atunci, cuplul a avut urcușuri și coborâșuri pentru că s-au tot despărțit și împăcat de câteva ori, relatează presa străină.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryan Tanaka (@bryantanaka)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: