Redactia.ro
Home » TV » Mario Iorgulescu a avut o relație secretă cu Daniela Crudu

Mario Iorgulescu a avut o relație secretă cu Daniela Crudu

GALERIE FOTO (3) Mario Iorgulescu a avut o relație secretă cu Daniela Crudu

Juniorul Iorgulescu  a avut o relație secretă cu Daniela Crudu. Detalii picante ies la iveală din viața lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu, a avut o relație cu vedeta, Daniela Crudu.

Mario Iorgulescu a avut o relație secretă cu Daniela Crudu

Mario Iorgulescu a avut o viață lipsită de griji. Fiul președintelui LPF învârtea pe degete o mulțime de fete din showbiz-ul românesc. Se pare că . Mario a avut o relație cu . Daniela Crudu. În urma accidentului care a avut loc în urmă cu o săptămână. Mario a ajuns în stare critică la spital după ce a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un autoturism care circulă regulamentar.

Tânărul de Dorobanți este cunoscut pentru relații cu multe frumuseți din showbiz, iar acum a ieșit la iveală relația dintre el si . Daniela Crudu. Cei doi au fost împreună în urmă cu trei ani, și chiar dacă cei doi au încercat să păstreze relația secretă, aceștia nu ezitau să se afișeze împreună. Potrivit unor apropiați.  Mario și-ar fi dorit să o prezinte pe . Daniela tatălui său. Dar, se pare că relația dintre cei doi nu a rezistat prea mult, iar legătura dintre cei doi a ramas una pasageră.

Mario Iorgulescu în stare gravă la spital

Mario Iorgulescu în stare critică. Mario Iorgulescu, fiul lui.  Gino Iorgulescu a pierdut controlul volanului bolidului de 300.000 de euro în timp ce venea spre Capitală. Tânărul a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar, și al cărui conducător, în vârsta de 24 de ani a murit pe loc.

Surse din cadrul spitalului susțin că starea lui. Mario Iorgulescu este critică, iar riscul de deces a crescut.

Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.

Citeste si:Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă la un pas să fie linșat de vecinii Alexandrei

Loading...