Redactia.ro
Home » Homepage » Mario Iorgulescu în stare critică. Familia Iorgulescu a chemat un preot la spital?!

Mario Iorgulescu în stare critică. Familia Iorgulescu a chemat un preot la spital?!

GALERIE FOTO (2) Mario Iorgulescu în stare critică. Familia Iorgulescu a chemat un preot la spital?!

Mario Iorgulescu în stare critică. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu a pierdut controlul volanului bolidului de 300.000 de euro în timp ce venea spre Capitală. Tânărul a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar, și al cărui conducător, în vârsta de 24 de ani a murit pe loc.

Mario Iorgulescu în stare critică. Familia Iorgulescu a chemat un preot la spital?!

Situația delicată a tânărului a fost confirmată oficial. Potrivit unor surse, un preot a fost văzut în fața intrării care duce spre salonul în care se află. Mario. Cei care au văzut acest lucru, nu știu siguri dacă preotul a fost chemat de familia  Iorgulescu sau mai era un alt pacient în situație gravă. În urma accidentului, mai multe persoane au declarat că.  Mario se încadrează în categoria copiilor cu părinți bogați. După cum se știe. Mario a mai avur în trecut probleme cu băutura și drogurile și acesta se declara de cele mai multe ori când se afla sub consumul celor două, că este neînțeles și neiubit.

Mario e fix prototipul de băiat de bani gata, neținut în frâu. Avea figuri, suferea de interlopisme, dar când bea și trăgea începea să plângă. Plângea că nu e iubit. Că nu a fost, că e certat cu mama lui de mic”, a povestit un tânăr din anturajul fiului președintelui LPF, Gino Iorgulescu

Riscul de deces a crescut

Fiul lui Gino Iorgulescu, se zbate între viață și moarte după ce în urmă cu o săptămâna a produs un accident, în care a rezultat moartea unui tânăr de 24 de ani. În acest moment stare lui Mario este foarte gravă, medicii fiind rezervați în ceea ce privește starea lui de sănătate. Potrivit medicilor, rinichii lui nu mai funcționează, iar organismul este pe punctul de a ceda.

Surse din cadrul spitalului susțin că starea lui Mario Iorgulescu este critică, iar riscul de deces a crescut.

Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.

Citeste si:Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă la un pas să fie linșat de vecinii Alexandrei

Loading...