Redactia.ro
Home » Stil de viață » Melanie Griffith, mama Dakotei Johnson, s-a desfigurat la bătrânețe din cauza alcoolului și a operațiilor estetice

Melanie Griffith, mama Dakotei Johnson, s-a desfigurat la bătrânețe din cauza alcoolului și a operațiilor estetice

GALERIE FOTO (7) Dakota Johnson si mama ei

Melanie Griffith (63 ani), mama Dakotei Johnson, era una dintre cele mai frumoase actrițe, de pe covorul roșu, de la Hollywood. Cu greu putea trece neobservată de ochii bărbaților, datorită prezenței sale seducătoare, dar și a naturaleții. Însă, cu timpul a decurs la operații estetice și a devenit dependentă de acestea, încât a ajuns să arate de nerecunoscut. Mai mult, s-a afundat și în alcool, care nu i-a făcut deloc bine.

Melanie Griffith s-a desfigurat la bătrănețe din cauza alcoolului și a operațiilor estetice

Operațiile estetice nu sunt întotdeauna cea mai bună soluție pentru o femeie, care-și dorește să arate mereu bine. Pot aduce transformări hidoase chipului, care o fac să arate de nerecunoscut. I s-a întâmplat și actriței Melanie Griffith, care acum la cei 63 de ani este desfigurată din cauza bisturiului medicului estetician, dar…și din cauza alcoolului, potrivit filmnow.ro.

Crezând că-și poate prelungi tinerețea, actriţa a apelat la tot felul de injecții și abia îşi mai poate mişca buzele, din cauza acidului hialuronic. De asemenea, rinoplastia i-a modificat complet înfățișarea. Și-a pierdut în totalitate și expresia facială, din cauza botoxului. Substanța nu o mai ajută să-și păstreze tenul ferm, ci impotrivă, i-a redus din elasticitatea pielii. 

La un moment dat, însă, după numeroase critici, Melanie Griffith și-a dat seama că ceva este în neregulă cu fizicul său. Așa că a mai redus din proceduri, ba chiar le regretă pe unele dintre ele, mai ales că a trebuit să-și găsească un medic bun care să repare greșelile altuia.“Oamenii spuneau < Doamne, ce și-a făcut? > Am fost atât de rănită încât am mers la alt medic ca să repare ce făcuse celălalt. Arăt mult mai normal acum”, a spus mama Dakotei Johnson.

Cu toate că chipul i-a fost distrus de operatiile estetice, Melanie Griffith are o formă fizică bună la cei 63 de ani.

Melanie Griffith a fost internată la dezalcoolizare

Mama Dakotei Johnson recunoaște și că s-a confruntat ani buni cu dependența de alcool. I-a fost afectată și cariera din cauza acestui viciu. Asta după ce s-a dus într-o zi, beată, la filmările unui lungmetraj. Mike Nichols, regizorul lungmetrajului și care a încetat din viaţă în 2014, a trimis-o acasă, atunci. Dezvăluirea a fost făcută într-o carte dedicată acestuia.

”Au fost multe lucruri la acel film pe care nu le-am făcut bine. Era la finalul anilor ’80. În New York erau multe petreceri, multă cocaină, multe tentaţii. Trăiam zi de zi într-o lume de excese, iar într-o zi am ajuns la filmări într-un hal fără de hal. Mike era atât de supărat pe mine încât nici nu vorbea cu mine. L-a trimis pe Mike Haley, asistentul de regie, să-mi spună: «Anulăm. Du-te acasă». În acel moment am ştiut că eram în încurcătură“, şi-a amintit actriţa americană.

Melanie Griffith a fost căsătorită de trei ori, iar unul dintre soți a fost Antonio Banderas. Cu acesta a avut un mariaj de 18 ani. “Am o relaţie strânsă cu cei trei soţi ai mei. Îi iubesc pe toţi”, mai mărturiseşte mama actriței principale din Fifty Shades of Grey.

Si-au spus adio dupa 18 ani de mariaj. Antonio Banderas si Melanie Griffith divorteaza - procinema.protv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: