Redactia.ro
Home » Monden » Mellina de la Survivor România, ironizată pentru aspectul fizic: ”Ce comanzi și ce primești”

Mellina de la Survivor România, ironizată pentru aspectul fizic: ”Ce comanzi și ce primești”

GALERIE FOTO (10) Melina ironizat pentru aspectul fizic

Mellina, concurenta din echipa ”Războincii” de la Survivor România, a devenit ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Mulți dintre utilizatorii Tik-Tok compară pozele cântăreței din mediul online, cu felul cum apare pe sticlă, în celebra competiție. Mai exact, aceștia nu o consideră pe cea căreia i se mai spune ”Furnicuța”, la fel de frumoasă ca în fotografii.

Mellina de la Survivor România, ironizată pentru aspectul fizic: ”Ce comanzi și ce primești”

Mellina de la Survivor România este una dintre concurentele care aduce mai mereu puncte echipei sale, ”Războinicii”. În pofida acestui lucru, ea este ironizată pe rețelele de socializare, mai exact, pe Tik-Tok, pentru  aspectul ei fizic. Mulți internauți se amuză de faptul că artista nu este la fel frumoasă la TV, ca în pozele din mediul online.

”Ce comanzi și ce primești”/ ”Așteptări- Realitate”, sunt unele dintre comparațiile făcute de internauți.

Concurenții de la Survivor România nu au acces la tehnologie, cât timp participă la competiție. Abia după ce sunt eliminați sau revin în țară, ei vor fi puși în temă cu ceea ce s-a scris despre ei. Cu siguranță Mellina nu va avea o reacție bună atunci când va vedea ironiile de pe Tik-Tok.

Mellina este cântăreață în afara show-ului urmărit de milioane de români, și are 33 de ani. Piesele sale sunt destul de ascultate, iar una dintre cele mai cunoscute este ”Poze de album”.  Melodia a fost un real succes, în urmă cu mulți ani. A ajuns pe locul 1 în Media Forest în România şi Republica Moldova cu 63 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Mellina: ”Am pilotat un avion”

Mellina s-a înscris pe ultima sută de metri la Survivor România, luându-i locul Szidoniei Szasz. Ea pare bine pregătită pentru probele de la Survivor, având în vedere faptul că, după cum spune ea ”s-a cățărat pe ghețare și a pilotat un avion.”

„Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea. Am colidat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige!”, a declarat Mellina Dumitru de la Survivor.

Mellina a debutat în lumea artistică la vârsta de cinci ani, în trupa Abracadabra, fiind majoretă, potrivit Viva.ro. Atunci, și-a câștigat și primii bani de buzunar. La vârsta de 23 de ani s-a lansat și în lumea muzicală. De altfel, Mellina a mai compus piese pentru Robin DeVille- „Just The Way I Am” (feat.Ivan Garcia) sau Zelish- „I Won’t Give Up” & „Forever You & Me”. În anul 2011, Melina și-a lansat prima ei piesă, ”My Life”. Mellina este absolventă a Școlii Populare de Arte, secția canto muzică ușoară.