Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Mesajul unei mame după ce i s-a atras atenția că-și răsfață copilul

Mesajul unei mame după ce i s-a atras atenția că-și răsfață copilul

mesajul unei mame

O mamă se afla la cumpărături alături de copilul ei când a fost abordată de o femeie pentru a-i reproșa că-și răsfață prea mult copilul. Respectiva i-ar fi spus că dacă îi dă atâta atenție copilului, acesta din urmă va crește dependent de ea. Mesajul acestei mame face înconjurul internetului acum!

Mesajul unei mame, viral pe Internet

O femeie din Iași se afla într-un supermarket când a fost abordată de o altă femeie pentru a o sfătui să nu-și mai răsfețe copilul. La momentul respecta, mămica respectivă i-a zâmit femeii și a mers mai departe, fără să-i dea prea multe explicații. Când a ajuns acasă, însă, și-a vărsat oful în mediul online. Mesajul acestei mame a devenit viral după ce a fost distribuit de alte mame.

Ce i-a transmis mama „binevoitoarei” sale

„Dragă femeie din magazin, nu este prima data când aud ‘o să îl rasfeti’. Ești convinsă că fetița mea nu va învața să fie ‘independenta’. Ți-am zâmbit, am sărutat-o pe frunte și am continuat să îmi fac cumpărăturile”, își începe femeia mesajul postat în mediul online.

„Dacă ai ști ce știu eu…”

”Dacă ai ști că și-a petrecut primele 10 luni din viață complet singură, într-un pătuț de metal complet gol, fără nimic ce să o poată consolă decât degețelul pe care îl bagă în gurița și îl sugea! Dacă ai ști ce știu, cum arată privirea ei în momentul în care cei de la orfelinat mi-au dat să o țin în brațe pentru prima data – momente efemere de serenitate amestecate cu pură teroare! Nimeni nu o ținuse în brațe niciodată până în acel moment și nu știa ce să faca…

Dacă ai ști că stătea în pătuțul ei și nu plângea niciodată pentru că, până în acel moment, nimeni nu răspunsese plânsetelor ei. Dacă ai ști că anxietatea era o componența obișnuită a zilelor sale, alături de faptul că se lovea singură cu capusorul de barele de metal ale patului și se legăna singură pentru a simți o mică urmă de confort! Dacă ai ști că bebelușul pe care îl port în brațe este sfâșietor de ‘independent’ și dacă ai ști câte minute, ore, zile, săptămâni și chiar ani vom petrece încercând să îi scoatem din cap părțile care strigă ‘trauma’ și ‘nesiguranta’! Dacă ai ști ce știu eu…”, a fost mesajul postat în mediul online, pe pagina de Gacebook a grupului ”Ești din Iași dacă…”.

Loading...