Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1. De ce a luat această decizie drastică

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1. De ce a luat această decizie drastică

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a renunțat la contractul pe care-l avea cu Antena 1. Celebrul comediant nu o să mai apară de acum înainte la IUmor. Care ar fi adevăratul motiv al plecării lui.

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1

Mihai Bendeac era sarea și piperul de la IUmor. Acesta avea un rol foarte important în trustul Intact, însă a decis să plece. Se pare că i s-ar fi făcut o nedreptate, iar motivele plecării acestuia ar fi scandaloase, susțin surse din Antenă pentru Click.ro Bendeac a reușit să se facă iubit ușor de oameni, datorită felului său sincer de-a fi. Este o persoană foarte directă și preferă să spună lucrurilor pe nume, așa cum s-a putut observa în toate sezoanele emisiunii IUmor. Este greu de spus ce se va întâmpla cu emisiunea de comedie, după plecarea actorului.

Mihai Bendeac este foarte prezent și activ în mediul online, însă în ciuda acestui lucru, el ar refuza să le răspundă la telefon producătorilor emisiunii, mai scrie sursa citată. „Ce s-a întâmplat e mult mai grav, dar el nu comentează nimic acum. Pur și simplu nu se mai întoarce, este decis și așa va rămâne. Oamenii îl pot vedea în continuare pe social media și la teatru. Scena teatrului este cea care îl reprezintă cel mai bine.”, au declarat surse apropiate din Antenă pentru Click!.

Nu este pentru prima dată când pleacă din Antenă

Este cunoscut deja faptul că Mihai Bendeac a mai plecat din Antena 1, până acum. Acest lucru s-a întâmplat în 2015 când omul de televiziune a decis să plece din trust și să nu mai prezinte emisiunea IComedy, pe care o modera la acea vreme. La vremea respectivă, comediantul a fost dat în judecată de Antena 1, care cerea o daună în valoare de 1.300.0000 de euro. Atunci, Mihai Bendeac a vrut să plece din Antenă, pentru că producătorii i-ar fi interzis să-l aibă ca invitat în emisiune pe Radu Banciu, prezentatorul de la B1TV. Bendeac a vrut să plece pentru că nu suporta cenzura. În cele din urmă, Bendeac și Antena 1 au căzut la pace și au urmat alte producții de succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini