Redactia.ro
Home » Știri » Milionarul român care oferă 100.000€ recompensă pentru găsirea Alexandrei și a Luizei

Milionarul român care oferă 100.000€ recompensă pentru găsirea Alexandrei și a Luizei

găsirea alexandrei

Viorel Cataramă a anunţat că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informaţii ce vor duce la găsirea Alexandrei Măceşanu sau a Luizei Melencu.

Milionarul român nu crede că cele două adolescente au fost ucise de mecanicul Gheorghe Dincă și este convins că e vorba de cazuri de trafic de persoane.

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunţat că nu pot accepta varianta crimei, aşa cum a fost prezentată de autorităţi. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise.

Institutiile statului ancheteaza si investigheaza cu precadere varianta crimei, fara a tine cont de opinia publica, din ce in ce mai convinsa ca suntem in fata unui caz de trafic de persoane.

De aceea, anunt pe aceasta cale ca ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informatii de natura sa conduca la gasirea si eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a scris Viorel Cataramă, duminică, pe Facebook.

Protest de ziua Alexandrei Măceșanu

Azi, 15 septembrie, Alexandra Măceșanu ar fi trebui să împlinească 16 ani. În loc de urări frumoase și fericire, ziua aceasta este cea mai neagră dintre toate pentru familia tinerei.

„LA MULTI ANI ALEXANDRA!
Ne vedem la ora 18:00 in fata MAI cu mic cu mare pt a ne apara DREPTUL LA VIATA si pentru a-i spune Alexandrei La Multi Ani. Nu strica sa aducem si o floare pt ca asa cum s-a descris chiar ea la 112 este o DOMNISOARA.

Astazi implineste 16 ani! Dupa 8 saptamani nimeni nu stie unde este si autoritatile sunt neputincioase sau complice. Oricine are un mesaj pt Alexandra, pt procurorii care ancheteaza sau politisti ii asteptam in Piata Revolutiei!”, a scris unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

 

Luni va fi reconstituit cazul Alexandrei

Procurorii vor încerca să reconstituie luni cazul Alexandrei Măceşanu, iar marţi, cazul Luizei Melencu. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocaţi.

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra şi, a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, luni şi marţi, la reconstituirea faptelor, potrivit Mediafax.

Alexandra Măceşanu sunt cele două fete care au dispărut în Caracal după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două adolescente, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

 

Loading...