Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Radu, îndrăgostit de Andreea Marin? Prezentatorul a făcut dezvăluiri incendiare despre „Zâna Surprizelor”

Mircea Radu, îndrăgostit de Andreea Marin? Prezentatorul a făcut dezvăluiri incendiare despre „Zâna Surprizelor”

Mircea Radu face dezvăluiri despre relația cu Andreea Marin. Îndrăgitul prezentator a fost îndrăgostit de fosta soție a lui Ștefan Bănică. 

Mircea Radu, declarații neașteptate la adresa Andreei Marin

Mircea Radu, prezentatorul  emisiunii ,,Down the road – Aventura” de la TVR, a fcut declarații neașteptate la adresa colegei de la TVR, Andreea Marin.

Andreea Marin l-a invitat pe Mircea Radu în platoul emisiunii ,, Nu există nu se poate”, la TVR 2. Acesta a vorbit despre începutul colaborării profesionale cu vedeta și despre sentimentele pe care le-a avut pentru ea.

„Eram deja în Televiziunea Română, la ştiri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iaşi. Şi noi, toţi băieţii, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…”. Într-o dimineaţă, vine cineva în redacţie şi ne spune: „Ştiţi cine este în antecameră la domnul Şoloc (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? „Nu, cine?’. „E fata de la TVR Iaşi…’ „Cine, Andreea?’, am zis.

Prezentatorul era îndrăgostit de fosta soție a lui Ștefan Bănică.

„M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv şi te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca şi acum, că eşti mai frumoasă în realitate decât la televizor. M-am întors în redacţie şi le-am spus băieţilor: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Aşa ne-am cunoscut noi…”, a povestit Mircea Radu în cadrul emisiunii ,,Nu se poate”.

Mircea Radu a vorbit despre debutul în televiziune

Cel mai îndrăgit prezentator al anilor 2000, Mircea Radu a dat lovitura cu emisiunea ,, Din Dragoste” de la Antena 1, care era mereu în topul audiențelor. Emisiunea a dispărut cu timpul după 9 ani și 308 ediții, iar Mircea Radu nu a mai cunoscut un succes așa mare de atunci. Lucrurile stau bine pentru prezentator care a ajuns angajat la stat și este acum consilier de stat.

,,Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. Audiţia se ţinea într-un studiou în care avea să se filmeze, peste ani, cel mai de succes program al TVR, „Surprize, surprize’. În hala imensă, se afla în centru o cameră şi un operator. Mi-a venit rândul, m-am dus în faţa camerei şi am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: „Uită-te-n camera şi spune cum te cheamă’. Şi atunci am spus: „Doamne, tu eşti?’ S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele şi asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriţă Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea „Bună dimineaţa, România!’. Restul e istorie”, a spus prezentatorul în cadrul emisiunii Andreei Marin.

Mircea Radu, de la ,,Din Dragoste” la TVR

La sfârşitul anilor 90, Mircea Radu era un tânăr prezentator de ştiri la postul public de televiziune.

Şansa i-a surâs şi a făcut apoi trecerea la Antena 1, unde celebrul Valeriu Lazarov s-a gândit că ar fi potrivit să prezinte un show matrimonial. Aşa a apărut ,,Din Dragoste”, o emisiune fenomen a anilor 2000, care s-a întins pe parcursul a 9 ani, adunând 308 ediţii.

Show-ul i-a adus o popularitate uriaşă lui Mircea Radu, acesta fiind simpatizat de telespectatori pentru că era o persoană caldă, calmă, care nu căuta să îşi ironizeze invitaţii, ci îi asculta cu atenţie.După ce emisiunea de la Antena 1 a luat sfârşit, el a revenit la TVR, unde a prezentat, „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi a fost coprezentator la „Femei de 10, Bărbaţi de 10”.

La finalul anului 2017, realizatorul TV avea să se întoarcă la Antena 1 pentru a prezenta emisiunea “Ie, Românie”, un proiect ambiţios, cu care postul de televiziune spera să dea lovitura, însă show-ul a fost un eșec total.

Mircea Radu a revenit apoi la postul public de televiziune, pentru a prezenta “Down the Road”, o emisiune în care călătoreşte prin ţară alături de opt tineri cu sindromul Down. Prezentatorul a fost implcat și într-un scandal privind salariu pe care îl are și ceea ce a pus în declarația de avere. s

Loading...