Redactia.ro
Home » Știri » Moment de neuitat pe Arena Națională, după victoria României împotriva Elveției. Întreg stadionul a cântat alături de Ionuț Radu | VIDEO

Moment de neuitat pe Arena Națională, după victoria României împotriva Elveției. Întreg stadionul a cântat alături de Ionuț Radu | VIDEO

Marți seara, atmosfera pe Arena Națională a fost electrică, iar protagonistul a fost Ionuț Radu, portarul în vârstă de 26 de ani de la Bournemouth. După victoria tricolorilor împotriva Elveției cu scorul de 1-0, obținută în cadrul ultimei runde a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, Radu a preluat microfonul și a pornit sărbătoarea pe teren.

Obținerea locului de lider în grupă reprezintă o realizare semnificativă pentru echipa națională a României. Performanța lor remarcabilă în preliminarii a fost rezultatul muncii susținute a întregii echipe, iar implicarea activă a lui Ionuț Radu, atât pe teren cât și în afara lui, a adăugat o notă de entuziasm și motivație.

Ionuț Radu, show pe Arena Națională, după victorie

Reamintindu-ne de Campionatul European U21 din 2019, Radu a adus aminte de discursurile sale motivaționale din vestiarul tricolorilor mici de atunci. Acum, el a fost cel care a dat tonul celebrului cântec „România, ale, hop, hop, hop!”, inspirat din Ciuleandra.

Suporterii, într-o demonstrație de unitate, au ținut pasul cu Radu și cu restul echipei, formând un cerc pe teren împreună cu jucătorii și staff-ul tehnic. Toți au cântat cu bucurie și entuziasm, în timp ce tunurile de confetti au umplut stadionul.

Aceasta nu este prima dată când Ionuț Radu devine o figură cheie pentru echipa națională. Reamintindu-și de experiența din 2019, el a demonstrat că are capacitatea de a inspira și mobiliza colegii săi. Momentul în care a preluat microfonul și a început să cânte împreună cu suporterii a creat o conexiune specială între echipă și fani, subliniind unitatea și determinarea în călătoria lor comună către succes.

Ce s-a întâmplat în Grupa I, după ultima etapă

Partida cu Elveția a fost una tensionată, iar singurul gol al meciului a fost marcat de Denis Alibec. Victoria a consolidat poziția României în fruntea Grupei I la finalul preliminariilor, cu un total impresionant de 22 de puncte. Elveția se clasează pe locul al doilea, cu 17 puncte, în timp ce podiumul este completat de către Israel, care a acumulat 15 puncte în această campanie preliminară.

Belarus se situează pe locul al patrulea, având 12 puncte, în timp ce Kosovo și Andorra ocupă ultimele poziții ale grupei, cu 11, respectiv, doar două puncte. Această performanță remarcabilă a adus României statutul de lider în grupă, consolidându-și astfel șansele în perspectiva tragerii la sorți pentru grupele Campionatului European din Germania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: