Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care Prințesa Charlotte îi spune fratelui său să respecte protocolul VIDEO

Momentul în care Prințesa Charlotte îi spune fratelui său să respecte protocolul VIDEO

Un moment adorabil între Prințul George și sora lui, Prințesa Charlotte a fost observat de fanii regali cu ochii lor de vultur. Cei doi se aflau în Wellington Arch după slujba de înmormântare a Majestății Sale la Westminster Abbey, unde Charlotte, în vârstă de șapte ani, a putut fi văzută spunându-i fratelui ei mai mare că trebuie să se încline când sicriul Reginei Elisabeta a II-a trece pe lângă ei.

Prințesa Charlotte îi spune Prințului George să se încline în fața sicriului Reginei

Micuții au fost filmați în timp ce schimbau cuvinte, chiar înainte ca sicriul să fie așezat în mașina funerară regală, iar Charlotte i s-a adresat fratelui său: „Trebuie să faci o plecăciune”, iar George pare că o ascultă cu atenție pe sora sa.

Cel de-al doilea în linie dreaptă la tron a făcut într-adevăr o plecăciune în timp ce sicriul trecea pe lângă cei doi, iar telespectatorii au intrat pe Twitter pentru a lăuda schimbul dulce dintre frate și soră.

O persoană a scris: „Faptul că ea îi spune fratelui ei mai mare ce să facă este pur și simplu drăguț”, în timp ce o altă persoană a adăugat: „Mă bucur că se pot sprijini unul pe celălalt și se vor uita în viitor la acest moment cu bucurie că au participat împreună”.

Fratele mai mic al celor doi, Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, nu a participat la înmormântarea străbunicii lor, deoarece, probabil este prea mic pentru a participa la o ceremonie atât de emoționantă.

Prințesa de Wales, despre modul în care copiii ei fac față morții Reginei

Prințesa de Wales s-a destăinuit despre modul în care copiii ei fac față morții Reginei la o recepție organizată pentru demnitarii Commonwealth-ului înainte de înmormântarea reginei.

„Cel mai mic pune acum întrebări de genul: „Crezi că vom mai putea juca aceste jocuri când vom merge la Balmoral” și lucruri de genul acesta, pentru că ea nu va fi acolo?””.

Referindu-se la experiența prințului George, Kate a spus că cel mai mare dintre ei „își cam dă seama acum cât de importantă a fost străbunica lui și ce se întâmplă”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: