Redactia.ro
Home » Știri » Monica Tatoiu și-a pierdut cel mai bun prieten. Vedeta suferă enorm

Monica Tatoiu și-a pierdut cel mai bun prieten. Vedeta suferă enorm

Monica Tatoiu

După ce s-a întors din străinătate după mai bine de trei luni, Monica Tatoiu a primit cea mai groaznică veste. Vedeta a aflat că Dodo, pisoiul său în vârstă de 21 de ani a murit în somn în urmă cu trei săptămâni.

Femeia de afaceri este distrusă și nu își poate reveni după această veste.

Monica Tatoiu a primit o veste dezastruasă. Vedetei i-a murit cel mai bun prieten

Monica Tatoiu, în vârstă de 64 de ani trece prin momente cumplite după ce s-a întors din străinătate, după mai bine de trei luni. Vedeta a aflat cu tristețe că prietenul său cel mai bun, pisoiul Dodo, în vârstă de 21 de ani a murit în urmă cu trei săptămâni.

Această veste a distrus-o pe femeia de afaceri care abia aștepta reîntâlnirea cu prietenul său, după ce mai bine de trei luni aceasta a stat în străinătate, pentru că nu a putut să se întoarcă în țară din cauza pandemiei de coronavirus.

Monica Tatoiu s-a reîntors în țară de curând, dar anunțul că pisica ca a murit, i-a distrus bucuria revenirii în țară. Conform Antena Stars, pensionara de lux, a declarat că Dodo a murit în urmă cu trei săptămâni, iar ea și soțul său nu au știut nimic despre acest lucru.

Dodo se afla în familia Tatoiu din anul 2001, iar afacerista era foarte atașată de animalul de companie.

Pisicul Monicăi Tatoiu a murit la vârsta de 21 de ani

Vedeta a precizat că deși analizele i-au ieșit perfect, Dodo a murit în urmă cu trei săptămâni, în timp ce dormea, din cauza vârstei înaintate.

Dodo a fost pisica cu care ne-am mutat în casa asta în 2001, în aprilie. Dodo avea 21 de ani. Analizele ei ieșiseră perfecte și acum trei săptămâni nu ne-au spus. A coborât de pe canapea, s-a așezat pe masa din sufragerie și dimineața au găsit-o moartă”, a spus femeia de afaceri.

Monica spune că pisicile ei sunt foarte supărate pe ea, pentru că s-au simțit abandonate, pentru că a fost plecată luni de zile

Am o pisică care nici nu vrea să vorbească cu mine. Nici nu se uită la mine. Nici nu vrea să mă bage în seamă. Știu că le-a fost dor, dar și mie mi-a fost dor de ele. Mi-a fost mai dor de pisici, decât de fiul meu care e pe picioarele lui”, a mai spus ea.

Loading...