Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Meghan Markle nu s-a aflat în aceeași mașină cu cumnata ei la cortegiul funerar al Reginei Elisabeta a II-a

Motivul pentru care Meghan Markle nu s-a aflat în aceeași mașină cu cumnata ei la cortegiul funerar al Reginei Elisabeta a II-a

Iată de ce Meghan Markle nu a fost în mașina lui Kate Middleton și Camilla pentru procesiunea Reginei

Motivul pentru care Meghan Markle nu s-a aflat în aceeași mașină cu cumnata ei

Se pare că din cauza clasamentelor regale ducesa de Sussex a fost obligată să ia un vehicul separat de Kate Middleton în procesiunea care a transportat sicriul reginei Elisabeta a II-a de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Markle, în vârstă de 41 de ani, a călătorit în aceeași mașină cu soția prințului Edward, Sophie, contesă de Wessex, în timp ce Middleton, în vârstă de 40 de ani, a călătorit cu regina consort Camilla, deoarece aceasta este acum prințesă de Wales și este căsătorită cu prințul William, primul în linia de succesiune la tron după ascensiunea regelui Carol al III-lea, săptămâna trecută.

Totodată, despre Markle și Middleton se spune că nu ar avea o relație tocmai bună, deoarece actrița a susținut că prințesa a făcut-o să plângă înainte de nunta ei în anul 2018.

Femeile au sosit în mașini separate, în timp ce Regele Charles al III-lea, prințul William, prințul Harry, prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edward au mers cu toții în spatele sicriului reginei.

În ciuda relației lor dificile, prințul William și prințul Harry au mers unul lângă celălalt, ceea ce a amintit pozițiile lor atunci când mama lor, prințesa Diana, a murit în 1997.

Un alt aspect important este acela că, gărzile regale au cărat sicriul Reginei Elisabeta a II-a și l-au așezat cu grijă deasupra unei mese de lemn, pentru ca publicul britanic să-i poată aduce un omagiu reginei.

Când va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina va fi depusă la Westminster Hall de miercuri la ora 17:00 până luni, 19 septembrie, la ora 6:30, ziua înmormântării.

Va avea loc o procesiune ceremonială, în cadrul căreia sicriul reginei se va deplasa de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster. Sicriul ei va fi închis și se va odihni pe o platformă ridicată, numită catafalc și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Orbul și Sceptrul plasate deasupra. Acesta va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă formată din unități ale Gărzii de corp a Suveranului, ale Diviziei de Casație sau ale Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă ora la care va avea loc priveghiul și ce membri ai familiei regale vor participa la eveniment, deși se crede că acesta va avea loc înainte de deschiderea pentru public, în acea seară, a funeraliilor în care va fi depus răposatul monarh.

Membrii activi ai Familiei Regale vor purta uniformă atunci când vor fi prezenți la cinci evenimente ceremoniale în perioada de doliu a reginei.

Acestea sunt slujba de mulțumire de la Catedrala St Giles din Edinburgh, procesiunea către Westminster Hall și slujba de rugăciune și reflecție, priveghiul de la Westminster Hall și funeraliile de stat de lunea viitoare de la Westminster Abbey și slujba de înmormântare de la Capela St George din Windsor.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: