Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care mulți au spus că Angela Similea a fost lovită de blestem. Ce s-a întâmplat cu bărbații din viața ei

Motivul pentru care mulți au spus că Angela Similea a fost lovită de blestem. Ce s-a întâmplat cu bărbații din viața ei

GALERIE FOTO (8)Angela Similea tinerete

Deși în tinerețe s-a bucurat de un succes imens în carieră, Angela Similea nu a avut noroc în dragoste. Artista a fost căsătorită de patru ori și are un singur fiu, care locuiește în America.

Multe persoane sunt de părere că artista a fost lovită de un blestem în ceea ce privește întemeierea unei familii. Ce s-a întâmplat cu bărbații din viața ei?

De ce toți bărbații din viața Angelei Similea s-au stins din viață?

La vârsta de 19 ani, Angela Similea a decis să se căsătorească cu rugbistul Adi Constantin. Din cauza unei răni provocate, primul soț ar artistei s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani, după ce a suferit de cancer osos poziționat în zona genunchiului.

Pe vremea când Adi Constantin a decedat, artista era deja divorțată de el. La scurt timp, cântăreața s-a căsătorit cu chitaristul Sorin Movileanu, cu care a avut un fiu, Sorin.

Artista rememorează cu emoție și bucurie momentele din acea perioadă, susținând că a avut o sarcină grea și ulterior născând prmeatur, prin cezariană.

Din păcate, deși aveau un copil împreună, căsnicia dintre cei doi nu a funcționat, motiv pentru care au decis să pună capăt.

În 1974 Angela Similea se căsătorește cu omul de afaceri din Olanda Jan Hilgen. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni, în România, iar acesta i-a înfiat fiul și împreună au trăit o poveste de dragoste timp de 17 ani.

„Diva României” nu a avut o viață ușoară

În 1991, Angela Similea divorțează de Jan Hilgen, deoarece afaceristul se apucase de băutură, dar și pentru că se folosea deseori de numele ei pentru propriile beneficii.

Însă, cu toate acestea, artista a vorbit întotdeauna cu admirație despre momentele petrecute alături de fostul ei soț. “Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie.” a declarat Angela Similea.

Puțini știu că Angela Similia în timp ce era căsătorită cu Jan Hilgen, îl iubea pe actorul Florin Piersic, care era căsătorit cu Anna Szeleș.

Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a precizat Florin Piersic la un moment dat.

A fost căsătorită cu politicianul Victor Surdu

În anul 1999, artista s-a căsătorit pentru a patra oară cu politicianul Victor Surdu, care, din nefericire, s-a stins din viață 12 ani mai târziu fiind răpus de cancer pancreatic.

Artista și-a revenit cu greu după această pierdere, rămânând cu multe datorii după moartea soțului ei. Ulterior, aceasta s-a mutat în America cu fiul său, care este stabilit acolo.

Angela Similea, în vârstă de 73 de ani a avut parte de o viață plină de suișuri și coborășuri, și se pare că în viața amoroasă, artista nu prea avur noroc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro