Redactia.ro
Home » Monden » N-a mai ținut cont de nimic! Cum s-a filmat Loredana Groza la masaj? FOTO

N-a mai ținut cont de nimic! Cum s-a filmat Loredana Groza la masaj? FOTO

GALERIE FOTO (4) Cum s-a filmat Loredana Groza la masaj

Loredana Groza, una dintre cele mai talentate artiste din România este din ce în ce mai dezinhibată pe rețelele de socializare. Artista, în vârstă de 50 de ani continuă să-și surprindă fanii cu silueta sa. Recent vedeta a postat câteva imagini de la masaj.

N-a mai ținut cont de nimic! Cum s-a filmat Loredana Groza la masaj? FOTO

Loredana Groza își surprinde fanii ori de câte ori postează imagini pe rețelele de socializare. Vedeta nu are limite și își șochează fanii cu formele sale apetisante. După ce a postat poze cu vedere la sâni, jurata de la X Factor și-a lăsat urmăritorii fără aer cu câteva imagini în timp ce se afla la masaj. În imagini se poate observa ca vedeta a arătat aproape tot.  Acesteia i s-au văzut sânii, fundul, în timp ce era masată de specialista care îi oferea un moment de relaxare chiar la ea acasă. Cristina este cunoscută pentru masajele sale, aceasta putând fi văzută și în filmulețele de pe Instastory postate de Dorian Popa.

Loredana nu s-a ascuns niciodată să-și arate trupul cu care a fost înzestrată de la mama natură. În urmă cu 20 de ani, artista a pozat în Playboy, având un record în România de 143.500 de exemplare vândute.

Loredana Groza își surprinde fanii cu fiecare ocazie

De la o vreme încoace, Loredana face din fiecare apariție o controversă, atrăgând toate privirile asupra ei. Fanii acesteia au constatat că artista s-a transformat complet. Cu toate că are o carieră solicitantă, Lori îți face timp să meargă la sală și are mare grijă ce mănâncă. Nici în perioada de izolare vedeta nu a renunțat la aceste obiceiuri. Expertull Adina Alberts a declarat că vedeta are câteva operații la nivelul feței. „Are corecție la nivelul nasului și la nivelul buzelor. Și-a refăcut și volumele feței. Arată bine” a comentat Adina Alberts.

Cu toate că este o femeie foarte sexy și o artistă talentată, Loredana este și soție și mamă. Frumoasa blondină este căsătorită cu Andrei Boncea și au împreună o fată pe nume Elena. Loredana a preferat să-și protejeze familia și să o țină departe de ochii curioșilor.

Loading...