Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » N-are job, dar câștigă foarte mult. Cum se întreține femeia?

N-are job, dar câștigă foarte mult. Cum se întreține femeia?

GALERIE FOTO (8)

N-are job, dar câștigă foarte mult!

Charna Rowley este o tânără în vârstă de 22 de ani, care, până nu demult, lucra într-o corporație. Într-o zi, femeia și-a dat demisia pentru a se filma în timp ce mănâncă, lucru care îi aduce o grămadă de bani. Iată povestea ei!

N-are job, dar câștigă foarte mult

Dacă o întrebi care este jobul ei, Charna Rowley îți spune că ea nu are unul. Și e adevărat, căci ce face ea nu se poate numi tocmai o profesie. Tânăra de 22 de ani și-a dat demisia de la un loc de muncă stabil pentru a avea mai mult timp liber să mănânce.

Da, asta e ocupația zilnică a femeii: să mănânce. Charna se se filmează în timp ce mănâncă mâncare chinezească și fast food, iar asta atrage milioane de vizualizări.

Mănâncă peste 5500 de calorii la o singură masă

Potrivit spuselor ei, o simplă masă constă în peste 5500 de calorii. De altfel, visul ei cel mare e să ajungă să mănânce peste 10.000 de calorii la o singură masă. ”Chiar trebuie să vadă lumea că am încredere în mine. Chiar îmi place ceea ce fac, iar asta ar putea deveni un job cu normă întreagă”, spune Charna.

Imaginile cu ea mâncând, singură ori alături de iubitul ei, ajung pe un canal de Youtube, unde sunt peste 40 k de urmăritori.

Citește și Mama unei adolescente a fugit în lume cu ginerele său

Loading...