Redactia.ro
Home » TV » Natanticu și Niculina Stoican, ajunși la cuțite după roast-ul despre Oltenia? Adevărul despre momentul din platoul Antena 1: „Nu sunt perfectă”

Natanticu și Niculina Stoican, ajunși la cuțite după roast-ul despre Oltenia? Adevărul despre momentul din platoul Antena 1: „Nu sunt perfectă”

Niculina Stoican face lumină după ce toată lumea a criticat-o pentru reacția avută la un roast despre Oltenia a lui Cosmin Natanticu. Cântăreața de muzică populară și comedianul au avut un schimb de replici acide la o emisiune specială de aniversarea a postului Antena 1.

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican a mărturisit că glumele lui Cosmin Natanticu despre Oltenia au fost „prea acide”. Iar pe parcursul roastului de la emisiunea Antena 1, aceasta l-a întrerupt pe comediant de mai multe ori cu replici tăioase.

Pentru acest fapt, artista populară a fost criticată pe Internet pentru atitudinea afișată în emisiunea specială de 29 Noiembrie, zi de aniversare pentru postul Antena 1.

Natanticu și Niculina Stoican, la cuțite după roast-ul despre Oltenia: “Nu sunt perfectă”

Cearta dintre Natanticu și Niculina Stoican ar fi avut loc la show-ul „Râzi cu Roast”, o ediție specială difuzată cu ocazia aniversării postului TV Antena 1.

Artista de muzică populară a vrut să se afle adevărul, după ce fanii au spus că între ea și Cosmin Natanticu ar exista neînțelegeri.

Se pare că Niculina Stoican și Cosmin Natanticu au jucat momentul respectiv. Mai mult, s-au fotografiat împreună după acest roast.

„……ce să zic? Se pare că “presa” a făcut o obsesie din a reitera tot felul de titluri, care mai de care mai “profi” la adresa mea. Viața și gândirea mea nu sunt compuse din niște titluri, ci din ce construiesc în jurul meu! Nu sunt perfectă, dar se pare că numele meu VINDE și ei din asta trăiesc, din răul pe care mi-l fac mie gratuit și cu intenție!

N-am pus niciodată preț pe ce spun cei care nu au scrupule și am hotărât întotdeauna să las faptele să vorbească!  Vă las aici o poză cu Natanticu din culisele SHOW- ului de la ANT 1 atât de comentat de toată presa!

Părem supărați ?! Nu, deloc, chiar ne amuzăm de modul în care AM JUCAT MOMENTUL, AMÂNDOI”, a scris Niculina Stoican pe pagina de Facebook.

Niculina Stoican și Cosmin Natanticu, dialog acid în platoul Antena 1

Așadar, așa-zisul scandal dintre Niculina Stoican și Cosmin Natanticu ar fi pornit după ce artista i-a reproșat actorului că replicile de la roastul despre Oltenia de la Antena 1 au fost acide, fapt pentru care l-a oprit de mai multe ori pe timpul momentului său. Iar acest lucru i-a adus critici dure artistei.

„Ieși afară!”, este una dintre replicile acide cu care Niculina Stoican l-a întrerupt pe Cosmin Natanticu.

Însă actorul și-a continuat roast-ul, iar solista a continuat să-l întrerupă.

„Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine, rușine!”, i-a mai spus artista comediantului.

„Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc! Doamna Niculina, mai am niște glume, dar o să vi le spun doar în particular”, i-a spus Cosmin Natanticu interpretei.

„Când intri în Oltenia să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci!”, este una dintre replicile Niculinei Stoican la adresa comedianului.

„Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!”, a declarat Cosmin Natanticu la finalul numărului.

Etichete: